English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Komu není pomoci .. aneb kdo je z vás taky pesimista?

zpět

Minimálně dvakrát týdně potkávám před domem souseda. Skoro pokaždé si mi postěžuje, na bolest některé části těla, a já mu vždy odpovím, že to bude nejspíš počasím. Nikdy se na nic víc neptal, tak jsme to přešli a každý šel po svém. Znáte to taky? Takový ten pocit, že je „něco jinak“ když je třeba před bouřkou, nebo když se prudce změní počasí…

Dneska se mě ale poprvé zeptal, jak to jako myslím. Je prý zoufalý a zkusil by už ledacos, aby mu bylo líp. No jo, kdo z nás není občas z něčeho zoufalý, že? Zkusila jsem mu teda vysvětlit, že jsem přesvědčená, že jsme všichni provázaní s přírodou. Ať už jde o konkrétní věci dějící se kolem Země, jako je třeba geomagnetické pole, tlakové výkyvy, nebo koncentrace iontů, ale i věci duchovní, kterými jsou třeba čakry. Poslouchal mě, ale myslím, že moc neslyšel. Každopádně to nějak nepobral a tak jsme se zase rozloučili. Poslouchali byste vy? Nebo by vás to nechalo chladnými?

Chápu, že si dnešní doba žádá svoje pochybovače a spekulanty, tak jako ostatně kterákoliv jiná. Jenže dřív byli přeci jen lidé víc spjati s přírodou a věcmi kolem ní, nemyslíte? I když je nemohli dost dobře vysvětlit, věřili jimi a věděli, že tu jsou. Já, jako "čarodějka" často používám při svých výkladech energii z přírody, z vesmíru… Nápovědu tak nějak odjinud. Víte, o čem mluvím ? Neumím vše vždy vysvětlit, ale u mě to funguje. Častý skeptický přístup dnešní doby mě pak zraňuje .

Jak mě pak nemá překvapit, že člověk, který mi řekne, že by už zkusil všechno, aby mu bylo líp, odmítá podle mě to základní – odevzdat se duchovní čistotě a spojit se s něčím mocnějším a větším, než je on? Co byste mu poradili vy? Máte podobnou zkušenost s vlivem přírody na člověka? Co si o tom myslíte? Myslíte si, že je příroda opravdu tak mocná čarodějka?

Věříte, nebo nevěříte na nadpřirozeno? A jaká byla vaše cesta? Co vás k tomu donutilo?

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Další z blogu:10 kroků k sebeláscePrvní adventní neděle - Čas vody a ohněDruidská stromová meditaceČtyři živly – čtyři různá předsevzetíJak nám znamení předurčují, čím se nejvíce urazíme?Zakázaná láska
Diskutujte o - Komu není pomoci .. aneb kdo je z vás taky pesimista?:

Kaculka / (07.09.17)
Věřím..a čím jsem starší tím věřím víc a víc..

Anonym Ramonek / (02.07.13)
"Věříte, nebo nevěříte na nadpřirozeno? A jaká byla vaše cesta? Co vás k tomu donutilo?"
Přemýšlím nad tím co je vlastně nadpřirozeno..,když vezmu v potaz ,že naše těla jsou součástí přírody,o které toho zas tak moc nevíme..
Končí naše hranice obvodem našeho těla..??
Chápu napřirozeno jako něco ,co člověk vnímá a přesto to odporuje logickému myšlení.

roznovka / (19.01.13)
Myslíte si, že je příroda opravdu tak mocná čarodějka? A nejen příroda i ten vesmír prostě celé geoinformační pole vše je propojené navzájem.
Já už to zkouším a dělám dávno, že prosím vesmír o pomoc v mých těžkých chvílích. Daří se to i nedaří, ale to je spíš má chyba, že se to nepovede, ale hodně přání se mně už vyplnilo a věřím, že se budou plnit další. Ale musím tomu věřit musí to jít ze srdce to přání a musí být opravdu upřímné.


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)