English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Babler

Nerozhlížej se stále! Mnohem důležitější než to, co vidíš kolem sebe, je to, co máš v sobě.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
Horoskop für heute

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Horoskop na dnes

zpět

Aktuální horoskopy na každý den! Náš horoskop napoví, čemu by se jednotlivá znamení měla vyvarovat.
Mimo obecný popis znamení zvěrokruhu lze z hvězd vyčíst i aktuální denní prognózu.
Horoskop pro vaše znamení na vás čeká pod konkrétní ikonou.

Vyberte znamení horoskopu:

Beran
(21.3.-20.4.)

Býk
(21.4.-21.5.)

Blíženci
(22.5.-21.6.)

Rak
(22.6.-22.7.)

Lev
(23.7.-22.8.)

Panna
(23.8.-22.9.)

Váhy
(23.9.-23.10.)

Štír
(24.10.-22.11.)

Střelec
(23.11.-21.12.)

Kozoroh
(22.12.-20.1.)

Vodnář
(21.1.-20.2.)

Ryby
(21.2.-20.3.)


Horoskop na dnes - 20.4.2024

Beran / (21.3.-20.4.)

Dnes se na vás usměje štěstí. Je možné, že jste se konečně naučili jak říkat ne? Jste tím, koho každý žádá o pomoc. Trávíte tolik času řešením problémů ostatních lidí, že vám zbývá málo energie pro sebe. Tato situace nikomu neprospívá. Buďte pro sebe na prvním místě a všichni tím získají. Když jste vyčerpaní, nikdo nevyhrává.
» Beran horoskop na zítra..

Býk / (21.4.-21.5.)

Dokončete to, co jste nedotáhli do konce včera. Ráno si vše naplánujte, odpoledne uskutečněte a večer si odpočiňte. Mějte na vědomí časové rozvržení a vaše fyzické a mentální omezení. Sneste se ze svého obláčku zpátky na zem a buďte realističtí, co se týče vašich cílů. Udělejte si čas na ošetření autolaku u vašeho auta nebo dvakrát prošijte lemy u modelu, který právě šijete. Toto úsilí vám dobře poslouží i v dlouhodobém horizontu.
» Býk horoskop na zítra..

Blíženec / (22.5.-21.6.)

Sneste své myšlenky zpátky na zem, zvláště dnes večer. V průběhu dnešního dne se můžete plácat jako ryba na suchu, ale nenadále po západu slunce, věci do sebe začnou zapadat. Později večer zjistíte, že lidé jsou vůči vám mnohem starostlivější a citlivější. Večer zůstaňte doma s tím, koho milujete. Pohodlně se usaďte a sestavte plány pro nadcházející týden.
» Blíženec horoskop na zítra..

Rak / (22.6.-22.7.)

Dnešek pro vás bude neobvyklý den, hlavně emocionálně. Vaše obvyklá tolerantní a přizpůsobivá povaha může být zčeřena lidmi, kteří se snaží převzít vaše projekty, které jsou pro vás jako stvořené. V takových situacích, byste se jako obvykle klidně stáhli do ústraní, tentokrát ale roztáhněte svá křídla a dejte vědět, že nechcete být i nadále přehlíženi.
» Rak horoskop na zítra..

Lev / (23.7.-22.8.)

Dnes si zasloužíte dvojitou odměnu. Dopřejte si bublinkovou koupel. Sdílejte své fantazie s ostatními a vyjádřete se naplno. Nejste povinni odpovídat ano na každou laskavost, o kterou jste požádáni. Ušetřete část této energie pro sebe. Nebojte se pomáhat druhým v nouzi, ale nedělejte to na úkor svých fyzických a psychických úspor.
» Lev horoskop na zítra..

Panna / (23.8.-22.9.)

Vaše loď dnes pravděpodobně zažije nemalé vlnobití a vy můžete být i se svými věcmi hozen přes palubu. Buďte připraveni plavat k břehu. Držet se při zemi a stabilita, to je klíč, jak si udržet zdravý rozum, zvláště pokud jde o vždy nestále emoce. Otázky týkající se domovů a lidského vlastnictví jsou vždy citlivou oblastí. Odpovědi hledejte ve svém srdci.
» Panna horoskop na zítra..

Váhy / (23.9.-23.10.)

Nečekaný, zneklidňující dopis nebo telefonát dnes může přijít. Není to pro dnešek ta nejhorší zpráva. Jde spíše o nepříjemný neúspěch, který vás stále více nutí sejít z vaší cesty, kterou jste plánovali jít. Mohou se vyskytnout problémy s počítači, mobilními telefony a jinou formou technologie. Zatněte zuby a udělejte vše, co je potřeba, abyste se pohnuli směrem kupředu. Bláznit nebude mít význam.
» Váhy horoskop na zítra..

Štír / (24.10.-22.11.)

Příjemné sny mohou zažehnout jiskru představivosti a nastartovat vaše umělecké schopnosti. Můžete se toho spoustu naučit o sobě samém a o tom, co vás kdy omezovalo. Zapište si všechno, co vám přijde na mysl, abyste s tím mohli později pracovat, ale nesnažte se to dnes pochopit. Sečkejte chvíli a rozhodujte se o všem až ve více praktickém světle. Rozdíl vás překvapí.
» Štír horoskop na zítra..

Střelec / (23.11.-21.12.)

Neváhejte nahlas vyslovit to, co je správné, i když to znamená čelit někomu mocnému. Budiž. Sebemenší nespravedlnost nesmí být tolerována. Když projevíte svůj názor, který jste nuceni vyjádřit, v ostatních to vyvolá respekt. Čekali jste na to dlouho a způsobilo to obrovské množství dobra.
» Střelec horoskop na zítra..

Kozoroh / (22.12.-20.1.)

Dnes se mohou objevit vztek a zlost, zapříčiněné minulými křivdami, které vás v minulosti přiváděli až k záchvatům pláče. Nebojujte s tím. Jen si najděte místo, kam se můžete uchýlit a nechte to vyjít ven. Je to pouze projev vašeho osobního a duchovního růstu. Oproštění se od minulosti, otvírá cestu průlomu v budoucnosti. Zítra můžete vstát a cítit se jako nový člověk.
» Kozoroh horoskop na zítra..

Vodnář / (21.1.-20.2.)

Dnes budete pravděpodobně v perfektní shodě s nadcházejícím dnem. Ovšem, že vás to láká okamžitě utéct od reality a útrap. Ale v jiném okamžiku, když jste tak soucitní a je pro vás jednoduché naslouchat druhým, jako dnes, se život stává hodnotným. Lidé vnímají vaši společnost jako uklidňující a potěšující a rádi vám za to poděkují. Nejsou dny jako ten dnešní úžasné?
» Vodnář horoskop na zítra..

Ryby / (21.2.-20.3.)

Oblečte se dnes, jak nejlépe umíte. Nebojte se dnes obout podpatky a vyrazit do města. Je příhodný čas vyjít si s přáteli, navazovat přátelství a užívat si báječný čas. Odložte své starosti stranou a přidejte se ke svým přátelům a zažijte s nimi srdečnou zábavu a veselí. Nasaďte úsměv a uvidíte, jak se před vámi budou otevírat kterékoliv dveře, na které si ukážete.
» Ryby horoskop na zítra..


Vyzkoušejte také:
ZvěrokruhDenní horoskopTýdenní horoskopLáskaKariéraRodinaOsobnostHoroskopy 2023Horoskopy 2024


Články na téma zvěrokruhu:Jaký mají vkus jednotlivá znamení zvěrokruhu?Jaké negativní energie působí na jednotlivá znamení?Jaké povahové rysy nám předurčují znamení zvěrokruhuSymboly západní astrologiePatříte mezi nejvíc empatická znamení zvěrokruhu?Co o vašem znamení prozradí Květinová astrologie?
Diskutujte na téma :

Anonym Anonym willy xox... / (06.03.24)
Myluju astrologi chci bít kepler. To bil expert. Jupý.

Anonym Kouzelník Maxmiliá... / (30.09.23)
Tyto předpovědi mi naprosto změnily život. Chci se stát věštcem.

Anonym anonimička / (13.06.23)
Super! To naprosto sedí!



Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)