Emili 18.05.17 00:28 Reg.28.11.18
| Prosim vas, ma nekdo kontakt na pana Petra K z Brna spomínaného v diskusnim foru ohledne vestic ze Stareho Hrozenkova?
|
|
Kateřina Vy 22.05.17 10:53 Nereg. IP: 185.156.173.* | pokud vím, tak pan Petr K nemá moc termínů a je taky hodně drahý. Telefon na něj určitě dávat nebudu, to se nehodí, já jsem ho našla podle jeho rozhovorů z TV na youtube. Mě vzal během 10 dnů. ale moje kamarádky vzal třeba za 3 týdny apod. A taky to dělá úplně jinak, ale já osobně ho považuji za asi nejlepšího v oboru, jen jak jsem psala má hodně lidí. |
|
Emili 22.05.17 15:39 Reg.28.11.18
| Vite prijmeni, protože se mi nepodarilo vyguglit na internetu, dekuji |
|
Emili 22.05.17 15:43 Reg.28.11.18
| Ješte bych se chtela zeptat, jestli je to vic jako 10tis.čk
|
|
Emili 24.05.17 00:13 Reg.28.11.18
| Znate nekdo prijmeni, nebo stranku, kde se da vygooglit?
|
|
Verunka Kus 28.07.17 11:44 Nereg. IP: 185.156.173.* | Já jsem tehdy našla pana Petra K velmi lehce právě na youtube pod Petr K numerologie, záhady , mysteria, co se týká ceny, tak já platila 4000 , ale moje kamarádky platili více i méně, záleží na tom jaký problém asi měli a jak rychle to bylo. Ta cena je absolutně ok, vzhledem k tomu co pan Petr umí a zná, pár mých kamarádek, totiž obíhalo kartářky, utratili za ně mnohem více a výsledek byl jen zmatek a karty nevycházely. U Petra to není ani tak o kartách, ale o tom jak jednat, jedné kamarádce výborně poradil a pomohl i se zdravotními problémy. Dělá to prostě jinak a lépe, proto si ho tolik lidí chválí, má ale hodně lidí, takže občas je těžké se k němu dostat a navíc dělá i jiné věci, krásně maluje apod, takže je velmi vytížený. Škoda, že takových je opravdu málo a většinou jen samozvané kartářky. |
|
Emili 29.07.17 22:27 Reg.28.11.18
| Ja vam moc dekuji, vzacna pani, nutne potrebuji pomoc, i když vim, že každy ma, to co zaslouži, a že ti Pan Buh nadeli jen tolik, kolik uneseš, přiznam se, že nevim jak dal... |
|
Red 30.07.17 20:58 Reg. před 2016
| Emili: já bych upozornil na to, že primárně Vám bude pomoženo od pořádnýho balíku peněz.. garance nula, 100% výmysl.. zvažte, jestli jste v takové situaci, abyste mohla pouze pro dobrý pocit vyhodit tolik peněz. Pokud by se jednalo o pár stovek, čert to vem.. |
|
Nika90210 01.08.17 23:29 Nereg. IP: 91.109.39.* | Emili: Vůbec nevěřte na tyto řeči, jedna a táž osoba pod různými nicky vychvaluje tohoto člověka na různých fórech a když jí někdo řekne, že je to pustý výmysl, tak je agresivní a napadá ostatní. Red má pravdu, ušetřete si peníze i zklamání. Jsou lepší v oboru a hlavně levnější, tenhle člověk to dělá jen pro peníze. Schopnosti naprosto bez záruky!!! |
|
Nika90210 01.08.17 23:31 Nereg. IP: 91.109.39.* | Emili: A jinak všimněte si, že Verunka Kus a Kateřina Vy jsou jedna a tatáž osoba, podle IP adresy. To mluví samo za sebe. |
|
Emili 02.08.17 00:29 Reg.28.11.18
| Všem vam moc dekuju za vaše komentaře a za vaš čas, jsem rada, že dobři a ochotni jsou stale mezi nami
|
|
princezna25 26.08.17 15:21 Nereg. IP: 83.143.240.* | to je opravdu směšné, jak se tady zase kartářky rozčilují a podvádějí, pomlouvají vždy, když si někdo chválí někoho jako Petra K, že je nejlepší. Pokud vím, tak na některých forech už tuto osobu zablokovali a podávali na ní trestní oznámení, protože tam pomlouvala pod cizími jmény každého, koho si někdo chválil. Tohle dělají duševně nemocné osoby, které si tu a sebe pějí samochvály, píšou si na sebe sami jak jsou výborné apod a pak pomlouvají každého. Já také považuji pana Petra K za nejlepšího v oboru a na tom nezmění nic ani ta závist a pomluvy a podvody těch duševně nemocných, co se vztekají závistí. A proč si lidé chválí pana Petra K ? Protože na rozdíl od těch samozvaných kartářek Petr K umí, je vzdělaný, má všude mnoho článků a videí z rozhovorů s ním a každý si lehce dokáže sám najít informace o něm. Zatímco ty duševně nemocné, co zde pomlouvají a hrají si na kartářky jsou anonymní, nikde o nich nic není, protože nic ani nedokážou napsat, nikoho nezajímají, nic neumí a schovávají se. A většinou tyhle psychopatky melou něco o IP adrese, ale jejich tupost nikdy neskončí aby třeba věděli, že mnoho lidí používá anonymní surfování, což je standartní metoda u většiny PC a tam se ukazuje stejná adresa i když lidé píší z různých konců republiky. Já jen žasnu, jaká špína je mezi kartářkama a přitom mají plnou hubu keců o ezoterice apod. |
|
Vlasta pro princeznu 28.08.17 18:30 Nereg. IP: 185.156.172.* | Princezno, mas pravdu. Ja jsem taky byla nejvíce spokojena s panem Petrem K. Jednak to není o tom, zda něco vyjde nebo ne, protože on to dela jinak, podle vychodni filosofie a jednak bere vice jak ta castka zde uvedena, takze každému dojde, ze tady se snazi jen pomlouvat nejaka neuspesna kartářka. Vsem bych opravdu také doporučovala si nejprve o dane kartářce něco vyjledat, zda něco napsal, zda ma nejaky web a není to jen další anonymni podvodnice, co si na sebe pise sama pochvalne komentare pod cizími jmeny a jak zde lide pisi, Petr je jeden z toho moc mala, kterého si lide všude chvali a patri k nejlepsim a je dohledatelny i podle rozhovoru s nim z TV. Ja bohužel také naletela na par anonymních rádoby vybornych kartářek. |
|
|
Irča Ukr 29.08.17 01:17 Nereg. IP: 31.28.161.* | no já jsem s panem Petrem měla výklad na dálku, jelikož žiji v zahraničí a také jsem platila mnohem více a byl výborný, není divu, že si ho tolik lidí chválí, velmi vzdělaný a moudrý pán. A není divu, že pak nějaká primitivní kartářka žárlí, ale takových žárlivých tu asi bude hodně, jak to tak sleduji. Paní se původně ptala na kontakt a odpověď jak ho najít už dostala a ty závistivé- těm se člověk může jen zasmát od srdce, protože ta závist je nakonec stejně zničí. |
|
Emili 10.09.17 03:23 Reg.28.11.18
| Dekuji všem, kteri mne privedli na adresu pana Petra, moc mi pomohl a resili jsme čtyrclennou rodinu za 4000 kč, coš se mi nezdalo až tak drahe, nekdy staci popostčit, chodíme kolem veci a nevidime je, jsme tak zamotani v spleti problemu, že musi nekdo prijit a rict takhle se to da lehce odmotat. Jsem rada za takove lidi, vzdelane a moudre a vedome, at nam je Buh opatruje...
|
|
Kateřina Kl 26.10.17 12:32 Nereg. IP: 185.93.181.* | Dobrý den, já za sebe také pokládám za nejlepšího Petra K z Brna, kromě jiného je i skvělý výtvarník, dělá toho víc a asi právě proto dokáže lidi posunout. Chodila jsem kdysi na jeho přednášky o výzkumech mozku a telepatie apod. Výjimečný člověk a umí, škoda, že takových není víc. Je to jeden z toho moc mála, co je opravdu vzdělaný, má dar a zaměřuje se především na potenciál a talent lidí. |
|
Alice Zlín 10.11.17 18:18 Nereg. IP: 5.254.97.* | Dobrý den. I já pokládám pana kartáře Petra K z Brna za nejlepšího. Pomohl mi moc se vztahem. Je to opravdu velmi moudrý, atraktivní a vzdělaný pán. Doporučuji |
|
Renatka 23.11.17 11:33 Nereg. IP: 83.143.240.* | Hodně lidí si zde chválí a doporučují Petra K z Brna, a já se k nim musím přidat, protože ten pán je opravdu dle mne nejlepší v oboru. Navštívila jsem už řadu kartářek, spousta z nich oblbovala andělama, některé si hrály na terapeutky a spíše to byly pacientky, některé si hrály na čarodějnice. Prostě hrůza a děs, mám pocit, že si na sebe ty recenze a pochvaly píší sami. Byla jsem i u paní Kludské. paní Kludská a pan Petr K byli nejlepší, oba úplně jiný přístup, ale podobný výsledek, oba dokázali určit a pomoci. Pan Petr navíc dokázal spoustu věcí vysvětlit a nasměrovat dál než od jednoho problému a je vidět, že měl učitele z Asie, kromě karet a numerologie ovládá i orientální diagnostiku a byla jsem překvapená jak velký má přehled o různých metodách léčby apod. Telefon se něj dávat nebudu, ale našla jsem ho na facebooku jako Petr K numerologie. Za sebe také tedy toho pána doporučuji. Je ale dost drahý, ale díky tomu co umí, tak respektuji. |
|
Pavlina Sik 10.02.18 23:23 Nereg. IP: 83.143.240.* | Renato naprosto s Tebou souhlasím. I já jsem byla u pana Petra K několikrát. Opravdu výborný a umí, umí hlavně nasměrovat, poradit, ma velké znalosti a moudrý pán, což se o většině kartářek říci nedá. Za sebe ho také doporučuji. |
|
Nika90210 11.02.18 20:10 Nereg. IP: 88.100.59.* | Proč tady jedna a tatáž osoba mluví opakovaně sama se sebou??? Stačí se podívat na IP a je to jasné... I dva poslední příspěvky, kdy spolu jakože "komunikují" dvě osoby, trpí samomluvou jedna a tatáž. To už je diagnóza. |
|
Evelinaka 16.02.18 00:15 Nereg. IP: 178.255.44.* | vzkaz pro Renatku. Mám s panem Petrem také výbornou zkušenost, mě hodně moc pomohl, co se týká vztahů a nasměrováním. Také ho považuji za nejlepšího numerologa.
Co se týká lhářky Nika - to že má někdo stejnou IP adresu nic neznamená, tyhle obehrané lži si zkoušej někde jinde, a pokud nerozumíš internetu, tak se vrať zase k umývání nádobí nebo podlah, nebo co děláš a nelži tady. |Zde píši lidé zkušenosti a reference. Všem ostatním přeji hodně štěstí |
|
Nika90210 16.02.18 14:40 Nereg. IP: 88.100.59.* | Evelinaka: Jistě. |
|
Jaroslava doporuceni 16.02.18 15:24 Nereg. IP: 5.254.97.* | Naprosto souhlasím, Petr K patří k nejlepším v oboru a velmi přesně zde lidé píší, že na rozdíl od těch, co si hrají na kartářky, je pan Petr K velmi vzdělaný a moudrý pán, který měl od malička učitele z Asie, je to vynikající výtvarník a spisovatel, takže ty pomlouvačně kartářky mohou jen závidět. Mě pan Petr před lety velmi pomohl se zdravím, četla jsem i mnoho jeho článků. Mohu opravdu jen doporučit, i když je nyní dost drahý, ale důvod je jasný. |
|
Red 22.02.18 22:58 Reg. před 2016
| Paní Jaroslavo, moc tomu nerozumím, takže Vy jste zároveň také paní Alice ze Zlína? Trošku mě to mate, když tady všechny pochvaly chodí vždy od více jmen, ale z jednoho počítače. |
|
magdalena Usti 03.03.18 01:26 Nereg. IP: 185.156.174.* | Tak já za sebe mohu jen potvrdit, že Petr K z Brna je asi opravdu nejlepší v oboru, jednak to dělá jinak , jak zde lidé píší a pak dokáže opravdu pomoci a nasměrovat. Jen bych poprosila ty primitivní kartářky, co zde pomlouvají, by toho zanechali, protože jim to štěstí nepřinese a netlachali tady něco o IP adresách, protože ne každý má doma internet nebo počítač a dnes velmi bežně lidé používají veřejné wifi zadarmo ve městě. Takže bych byla velmi opatrná, koho zde osočujete. Já s panem Petrem řešila zdravotní problémy a byla jsem velmi mile překvapená, jak dokáže věci vysvětlit a poradit. Jsou prostě lidé, kteří umí a jsou lidé, kteří si jen hrají na kartářky, protože ni jiného neumí. |
|
Wendyska 12.03.18 12:06 Nereg. IP: 185.93.181.* | Já jsem s panem Petrem řešila vztah, do Brna jsem se k němu nedostala, takže na dálku a byl opravdu skvělý.Myslím, že má ar a schopnosti, které většina lidí nemá. Je ale narozdíl od ostatních skromný v tom, že tvrdí, že není věštec, což se o ostatních říci nedá, ale Petr schopnosti má. Jen je docela drahý, ale to mi nevadilo. A také má stále hodně lidí, tak snad budete mít štěstí a bude mít termín.Asi to moc lidí neví, ale je to i skvělý výtvarník s spisovatel. Takových je opravdu málo a co jsem četla tak se věnuje hlavně lidem, co mají schopnosti, protože sámse hodně naučil od asijských učitelů. |
|
Olomouc Jituš 16.03.18 20:24 Nereg. IP: 185.156.174.* | ano, i já považuji pana Petra za nejlepšího v oboru., hodně moc mi pomohl v partnerském vztahu. Doporučuji |
|
Red 19.03.18 14:50 Reg. před 2016
| A protože tady stále píše jedna osoba, která se vydává za několik osob a dělá ze sebe před ostatníma blázny, tak to ukončíme.
Ať už je Petr K jakýkoli, pokud potřebuje falešné komentáře a fiktivní chválící klientky, mluví to spíše v jeho neprospěch. |
|
Litujeme, ale k tomuto tématu již nelze přidávat komentáře. Děkujeme za pochopení. |