English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Peter K z Brna

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět

Peter K z Brna

Emili
18.05.17
00:28
Reg.28.11.18

Prosim vas, ma nekdo kontakt na pana Petra K z Brna spomínaného v diskusnim foru ohledne vestic ze Stareho Hrozenkova?

Kateřina Vy
22.05.17
10:53
Nereg.

IP: 185.156.173.*
pokud vím, tak pan Petr K nemá moc termínů a je taky hodně drahý. Telefon na něj určitě dávat nebudu, to se nehodí, já jsem ho našla podle jeho rozhovorů z TV na youtube. Mě vzal během 10 dnů. ale moje kamarádky vzal třeba za 3 týdny apod. A taky to dělá úplně jinak, ale já osobně ho považuji za asi nejlepšího v oboru, jen jak jsem psala má hodně lidí.

Emili
22.05.17
15:39
Reg.28.11.18

Vite prijmeni, protože se mi nepodarilo vyguglit na internetu, dekuji

Emili
22.05.17
15:43
Reg.28.11.18

Ješte bych se chtela zeptat, jestli je to vic jako 10tis.čk

Emili
24.05.17
00:13
Reg.28.11.18

Znate nekdo prijmeni, nebo stranku, kde se da vygooglit?

Verunka Kus
28.07.17
11:44
Nereg.

IP: 185.156.173.*
Já jsem tehdy našla pana Petra K velmi lehce právě na youtube pod Petr K numerologie, záhady , mysteria, co se týká ceny, tak já platila 4000 , ale moje kamarádky platili více i méně, záleží na tom jaký problém asi měli a jak rychle to bylo. Ta cena je absolutně ok, vzhledem k tomu co pan Petr umí a zná, pár mých kamarádek, totiž obíhalo kartářky, utratili za ně mnohem více a výsledek byl jen zmatek a karty nevycházely. U Petra to není ani tak o kartách, ale o tom jak jednat, jedné kamarádce výborně poradil a pomohl i se zdravotními problémy. Dělá to prostě jinak a lépe, proto si ho tolik lidí chválí, má ale hodně lidí, takže občas je těžké se k němu dostat a navíc dělá i jiné věci, krásně maluje apod, takže je velmi vytížený. Škoda, že takových je opravdu málo a většinou jen samozvané kartářky.

Emili
29.07.17
22:27
Reg.28.11.18

Ja vam moc dekuji, vzacna pani, nutne potrebuji pomoc, i když vim, že každy ma, to co zaslouži, a že ti Pan Buh nadeli jen tolik, kolik uneseš, přiznam se, že nevim jak dal...

Red
30.07.17
20:58
Reg. před 2016

Emili: já bych upozornil na to, že primárně Vám bude pomoženo od pořádnýho balíku peněz.. garance nula, 100% výmysl.. zvažte, jestli jste v takové situaci, abyste mohla pouze pro dobrý pocit vyhodit tolik peněz. Pokud by se jednalo o pár stovek, čert to vem..

Nika90210
01.08.17
23:29
Nereg.

IP: 91.109.39.*
Emili: Vůbec nevěřte na tyto řeči, jedna a táž osoba pod různými nicky vychvaluje tohoto člověka na různých fórech a když jí někdo řekne, že je to pustý výmysl, tak je agresivní a napadá ostatní. Red má pravdu, ušetřete si peníze i zklamání. Jsou lepší v oboru a hlavně levnější, tenhle člověk to dělá jen pro peníze. Schopnosti naprosto bez záruky!!!

Nika90210
01.08.17
23:31
Nereg.

IP: 91.109.39.*
Emili: A jinak všimněte si, že Verunka Kus a Kateřina Vy jsou jedna a tatáž osoba, podle IP adresy. To mluví samo za sebe.

Emili
02.08.17
00:29
Reg.28.11.18

Všem vam moc dekuju za vaše komentaře a za vaš čas, jsem rada, že dobři a ochotni jsou stale mezi nami

princezna25
26.08.17
15:21
Nereg.

IP: 83.143.240.*
to je opravdu směšné, jak se tady zase kartářky rozčilují a podvádějí, pomlouvají vždy, když si někdo chválí někoho jako Petra K, že je nejlepší. Pokud vím, tak na některých forech už tuto osobu zablokovali a podávali na ní trestní oznámení, protože tam pomlouvala pod cizími jmény každého, koho si někdo chválil. Tohle dělají duševně nemocné osoby, které si tu a sebe pějí samochvály, píšou si na sebe sami jak jsou výborné apod a pak pomlouvají každého. Já také považuji pana Petra K za nejlepšího v oboru a na tom nezmění nic ani ta závist a pomluvy a podvody těch duševně nemocných, co se vztekají závistí. A proč si lidé chválí pana Petra K ? Protože na rozdíl od těch samozvaných kartářek Petr K umí, je vzdělaný, má všude mnoho článků a videí z rozhovorů s ním a každý si lehce dokáže sám najít informace o něm. Zatímco ty duševně nemocné, co zde pomlouvají a hrají si na kartářky jsou anonymní, nikde o nich nic není, protože nic ani nedokážou napsat, nikoho nezajímají, nic neumí a schovávají se. A většinou tyhle psychopatky melou něco o IP adrese, ale jejich tupost nikdy neskončí aby třeba věděli, že mnoho lidí používá anonymní surfování, což je standartní metoda u většiny PC a tam se ukazuje stejná adresa i když lidé píší z různých konců republiky. Já jen žasnu, jaká špína je mezi kartářkama a přitom mají plnou hubu keců o ezoterice apod.

Vlasta pro princeznu
28.08.17
18:30
Nereg.

IP: 185.156.172.*
Princezno, mas pravdu. Ja jsem taky byla nejvíce spokojena s panem Petrem K. Jednak to není o tom, zda něco vyjde nebo ne, protože on to dela jinak, podle vychodni filosofie a jednak bere vice jak ta castka zde uvedena, takze každému dojde, ze tady se snazi jen pomlouvat nejaka neuspesna kartářka. Vsem bych opravdu také doporučovala si nejprve o dane kartářce něco vyjledat, zda něco napsal, zda ma nejaky web a není to jen další anonymni podvodnice, co si na sebe pise sama pochvalne komentare pod cizími jmeny a jak zde lide pisi, Petr je jeden z toho moc mala, kterého si lide všude chvali a patri k nejlepsim a je dohledatelny i podle rozhovoru s nim z TV. Ja bohužel také naletela na par anonymních rádoby vybornych kartářek.

Irča Ukr
29.08.17
01:17
Nereg.

IP: 31.28.161.*
no já jsem s panem Petrem měla výklad na dálku, jelikož žiji v zahraničí a také jsem platila mnohem více a byl výborný, není divu, že si ho tolik lidí chválí, velmi vzdělaný a moudrý pán. A není divu, že pak nějaká primitivní kartářka žárlí, ale takových žárlivých tu asi bude hodně, jak to tak sleduji. Paní se původně ptala na kontakt a odpověď jak ho najít už dostala a ty závistivé- těm se člověk může jen zasmát od srdce, protože ta závist je nakonec stejně zničí.

Emili
10.09.17
03:23
Reg.28.11.18

Dekuji všem, kteri mne privedli na adresu pana Petra, moc mi pomohl a resili jsme čtyrclennou rodinu za 4000 kč, coš se mi nezdalo až tak drahe, nekdy staci popostčit, chodíme kolem veci a nevidime je, jsme tak zamotani v spleti problemu, že musi nekdo prijit a rict takhle se to da lehce odmotat. Jsem rada za takove lidi, vzdelane a moudre a vedome, at nam je Buh opatruje...

Kateřina Kl
26.10.17
12:32
Nereg.

IP: 185.93.181.*
Dobrý den, já za sebe také pokládám za nejlepšího Petra K z Brna, kromě jiného je i skvělý výtvarník, dělá toho víc a asi právě proto dokáže lidi posunout. Chodila jsem kdysi na jeho přednášky o výzkumech mozku a telepatie apod. Výjimečný člověk a umí, škoda, že takových není víc. Je to jeden z toho moc mála, co je opravdu vzdělaný, má dar a zaměřuje se především na potenciál a talent lidí.

Alice Zlín
10.11.17
18:18
Nereg.

IP: 5.254.97.*
Dobrý den. I já pokládám pana kartáře Petra K z Brna za nejlepšího. Pomohl mi moc se vztahem. Je to opravdu velmi moudrý, atraktivní a vzdělaný pán. Doporučuji

Renatka
23.11.17
11:33
Nereg.

Hodně lidí si zde chválí a doporučují Petra K z Brna, a já se k nim musím přidat, protože ten pán je opravdu dle mne nejlepší v oboru. Navštívila jsem už řadu kartářek, spousta z nich oblbovala andělama, některé si hrály na terapeutky a spíše to byly pacientky, některé si hrály na čarodějnice. Prostě hrůza a děs, mám pocit, že si na sebe ty recenze a pochvaly píší sami. Byla jsem i u paní Kludské. paní Kludská a pan Petr K byli nejlepší, oba úplně jiný přístup, ale podobný výsledek, oba dokázali určit a pomoci. Pan Petr navíc dokázal spoustu věcí vysvětlit a nasměrovat dál než od jednoho problému a je vidět, že měl učitele z Asie, kromě karet a numerologie ovládá i orientální diagnostiku a byla jsem překvapená jak velký má přehled o různých metodách léčby apod. Telefon se něj dávat nebudu, ale našla jsem ho na facebooku jako Petr K numerologie. Za sebe také tedy toho pána doporučuji. Je ale dost drahý, ale díky tomu co umí, tak respektuji.

Pavlina Sik
10.02.18
23:23
Nereg.

Renato naprosto s Tebou souhlasím. I já jsem byla u pana Petra K několikrát. Opravdu výborný a umí, umí hlavně nasměrovat, poradit, ma velké znalosti a moudrý pán, což se o většině kartářek říci nedá. Za sebe ho také doporučuji.

Nika90210
11.02.18
20:10
Nereg.

IP: 88.100.59.*
Proč tady jedna a tatáž osoba mluví opakovaně sama se sebou??? Stačí se podívat na IP a je to jasné... I dva poslední příspěvky, kdy spolu jakože "komunikují" dvě osoby, trpí samomluvou jedna a tatáž. To už je diagnóza.

Evelinaka
16.02.18
00:15
Nereg.

IP: 178.255.44.*
vzkaz pro Renatku. Mám s panem Petrem také výbornou zkušenost, mě hodně moc pomohl, co se týká vztahů a nasměrováním. Také ho považuji za nejlepšího numerologa.

Co se týká lhářky Nika - to že má někdo stejnou IP adresu nic neznamená, tyhle obehrané lži si zkoušej někde jinde, a pokud nerozumíš internetu, tak se vrať zase k umývání nádobí nebo podlah, nebo co děláš a nelži tady. |Zde píši lidé zkušenosti a reference. Všem ostatním přeji hodně štěstí

Nika90210
16.02.18
14:40
Nereg.

IP: 88.100.59.*
Evelinaka: Jistě.

Jaroslava doporuceni
16.02.18
15:24
Nereg.

IP: 5.254.97.*
Naprosto souhlasím, Petr K patří k nejlepším v oboru a velmi přesně zde lidé píší, že na rozdíl od těch, co si hrají na kartářky, je pan Petr K velmi vzdělaný a moudrý pán, který měl od malička učitele z Asie, je to vynikající výtvarník a spisovatel, takže ty pomlouvačně kartářky mohou jen závidět. Mě pan Petr před lety velmi pomohl se zdravím, četla jsem i mnoho jeho článků. Mohu opravdu jen doporučit, i když je nyní dost drahý, ale důvod je jasný.

Red
22.02.18
22:58
Reg. před 2016

Paní Jaroslavo, moc tomu nerozumím, takže Vy jste zároveň také paní Alice ze Zlína? Trošku mě to mate, když tady všechny pochvaly chodí vždy od více jmen, ale z jednoho počítače.

magdalena Usti
03.03.18
01:26
Nereg.

IP: 185.156.174.*
Tak já za sebe mohu jen potvrdit, že Petr K z Brna je asi opravdu nejlepší v oboru, jednak to dělá jinak , jak zde lidé píší a pak dokáže opravdu pomoci a nasměrovat. Jen bych poprosila ty primitivní kartářky, co zde pomlouvají, by toho zanechali, protože jim to štěstí nepřinese a netlachali tady něco o IP adresách, protože ne každý má doma internet nebo počítač a dnes velmi bežně lidé používají veřejné wifi zadarmo ve městě. Takže bych byla velmi opatrná, koho zde osočujete. Já s panem Petrem řešila zdravotní problémy a byla jsem velmi mile překvapená, jak dokáže věci vysvětlit a poradit. Jsou prostě lidé, kteří umí a jsou lidé, kteří si jen hrají na kartářky, protože ni jiného neumí.

Wendyska
12.03.18
12:06
Nereg.

IP: 185.93.181.*
Já jsem s panem Petrem řešila vztah, do Brna jsem se k němu nedostala, takže na dálku a byl opravdu skvělý.Myslím, že má ar a schopnosti, které většina lidí nemá. Je ale narozdíl od ostatních skromný v tom, že tvrdí, že není věštec, což se o ostatních říci nedá, ale Petr schopnosti má. Jen je docela drahý, ale to mi nevadilo. A také má stále hodně lidí, tak snad budete mít štěstí a bude mít termín.Asi to moc lidí neví, ale je to i skvělý výtvarník s spisovatel. Takových je opravdu málo a co jsem četla tak se věnuje hlavně lidem, co mají schopnosti, protože sámse hodně naučil od asijských učitelů.

Olomouc Jituš
16.03.18
20:24
Nereg.

IP: 185.156.174.*
ano, i já považuji pana Petra za nejlepšího v oboru., hodně moc mi pomohl v partnerském vztahu. Doporučuji

Red
19.03.18
14:50
Reg. před 2016

A protože tady stále píše jedna osoba, která se vydává za několik osob a dělá ze sebe před ostatníma blázny, tak to ukončíme.

Ať už je Petr K jakýkoli, pokud potřebuje falešné komentáře a fiktivní chválící klientky, mluví to spíše v jeho neprospěch.

Litujeme, ale k tomuto tématu již nelze přidávat komentáře.
Děkujeme za pochopení.
« zpět

Online výklady ZDARMA:
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)