Issy 08.05.12 21:12 Nereg. IP: 85.71.224.* | Dobrý den!Potřebuju radu od někoho zkušeného kdo se zabývá magii a věci související s ní.Mám velký problém.Zapletla jsem se mezi démony,je to moc dlouhý příběh a chtěla bych se někomu svěřit a poprosit o radu.Mám ohledně tohohle hodně otázek,o kterých nedokážu já sama přemýšlet.Prosím o nutnou pomoc! |
|
Annabell 24.05.12 20:56 Reg. před 2016
| O magii moc nevím, jsem dosti mladá a neumím ovládnout svět kolem sebe, ale pokud máš zájem mi ten příběh vyprávět, budu tě poslouchat. Nevím, jestli to vyjádřím dobře, ale mám schopnost pomoci lidem, pokud to tak smím říct.
Pokud bys měla zájem popovídat si, nech mi tu kontakt, najdu si tě.
|
|
čaroanděl 20.01.13 23:50 Reg. před 2016
| ahoj,před zlem se můžeš chránit např.keltským amuletem-triolada,nebo jaky se ti bude líbit,pak kámen -citrín,kolem pokoje si nasypat sůl a mořskou sůl do misky z vodou a měnit ,dobrý je mít i orgonit a pak mi jedna čarodějka dala ochranu proti zlu pro mou kamaradku -zavolat archanděla Michaela s přáním aby z ní sejmul vše co není její..jestli má v sobě programy které to vyvolávají tak si musí dělat kolem svého těla ohnivý kruh..
večer třeba i kolem postele..vytvoří myšlenku kruhu hořícího ,že se přes něj nikdo a nic nedostane a co je uvnitř schoří..
-ochrana proti zlu
|
|
sakul.retemed 15.02.13 19:31 Nereg. IP: 85.70.36.* | ahojky lukaši jak se pak mas |
|
Martin39 15.02.13 21:41 Reg. před 2016
| Já se zabývám magií a mohu i v téhle oblasti pomoci. Musím ale znát podrobnosti, přesně kde a kdy vás ti démoni otravují, jak dlouho to trvá a jak často se to stává. Pište mi prosím SMS, ne volat na tel 723263497 |
|
Dracizena 18.02.13 21:25 Nereg. IP: 213.151.77.* | Napiš mi, jsem na profilu lide... snad si udělám na tebe čas... pááá |
|