Dasa 25.05.13 07:01 Reg. před 2016
| Mam 4 deti s prvniho manzelstvy a ten nas pozval na vanoce do angle s mim pritelems kterym sem zila 6 let tak jsme tam jely a stratila jsem deti ktery mne opustily a zustaly s tatinkem a ja sam s pritelem ja jsem to psichicky nezvladala a zacly hadky takovi ze tam byla casto police ja jsem se hadala z bejvalim tak ze jsme se musely odstehovat do jinyho mnesta.ale my jsme nebydlely v jedne domacnosti jazdy jsme mnely svuj barak ale presto jsme se musely odstehovat a to bylo jseste horsi ja jsem se moc trapila a muj priteltoho jsem apsolutne nezajimalmoc jsem se trapila a on my vubec vnicem nepomoh proste jsem ho nezajimala ba naopak pripadalo my to ze to mnely spolu domluvenyto by jste musely videthruza tak jsem se sebrala a jela jsem sama domu tak ze jsem ho opustila a uz ho nikdy nechci videt jenom chci aby se my vratoly moje detia bydlim v nemecku a to ze jsem byla v angli 5mesicu tak mam tady taky problemi nevim co jsemnou bude kolikkrat myslym jenom na to nejhorsi deti my volaj ale ten pritel by jeste po mne chtelpenize a pomoc jsem na jednu stranku rada ze snim nejaem ani nebudu ale jenom si preju at se my vrati deti a nas domov aby vsechno dopadlo dobre a jak dlouho to bude trvat moc dekujiza radu a co mne jeste ceka .dekuji moc |