Někdo 06.01.14 20:24 Reg. před 2016
| Dobrý den,jsem zrovna ve věku, kdy řeším mnoho věcí. Především okolo života lidí na Zemi.
Možná si říkáte, že jsem spadla z Venuše (i to je možné), ale
čím dál mě zajímají věci, které se lidé nikdy nedozví. To, co je mezi nebem a zemí. Také mě víc zajímají andělé. Jsem přesvědčena, že tu s námi jsou a nejen naši andělé strážní.Připadám si tísněna, navíc mám teď období, kdy se rozhodne o mém budoucím životě a jsem příšerně vystresovaná. Stále častěji přicházejí pocity, které ve mě vyvolávají bezpečí a zároveň mi chtějí ukázat něco...
Mívám záblesky, obrazy (Ulici, tmavou, tajemnou, jako kdyby z dětství. I když jsem nikdy nic takového neviděla. A z této ulice srčí mnoho historie a rodinného bezpečí). A tak se ptám, zda tohle vše má nějaký význam. Jestli mám nějaký význam já nebo jsem jen jedním ze 7 miliard lidí? Chtěla bych se dozvědět svou podstatu a nejen mou, ale nás všech. Jinak mě omluvte, ti kteří toto považujete za kárání. Mám jen moc otázek. :) :/ |
|
nn 07.01.14 21:18 Nereg. IP: 90.181.221.* | ahoj, jsi nesmírně důležitá, každá tvoje myšlenka, projev, slova, co proneseš... .. mají význam pro tento svět |
|
Nike. 08.01.14 08:26 Nereg. IP: 37.48.45.* | No... , pokud Ty se na konci příspěvku omlouváš za kárání, aniž by předtím padlo jakékoliv slovo tomu nasvědčující, pak jsi asi nenašla odvahu vyslovit, na co myslíš.
Zato Ti vůbec nebylo blbé sesmolit tak pitomovu egoickou větu jako: "Jestli mám nějaký význam já nebo jsem jen jedním ze 7 miliard lidí?"
Doporučuji přečíst tu větu důkladně. Za takových okolností je opravdu dobré svoji podstatu najít. Cestou pokryteckého andělíčkářství by se to asi nepovedlo. |
|
Luis 03.02.14 02:09 Nereg. IP: 199.7.156.* | Nekdo , uz jsi si precetla Bibli ? Tam najdes odpovedi na vetsinu tvych otazek.
|
|