Spiritsoul 30.11.15 11:05 Nereg. IP: 185.32.181.* | Zdravíčko!
Abych Vás uvedla do děje: Před spaním, jsem požádala své anděly, aby vstoupili do mých snů a sdělili mi, co je třeba.
Zdál se mi sen, jak jsem se třídou ve Francii v Nantes (kam se ostatně vydáváme příští rok na výměnu) a tam nás přepadli islámisti.
Schovávali jsme se v jednom krámku. Byla jsem vyděšená. Sledovala jsem, jak jeden po druhém padá k zemi a brečela jsem. Modlila jsem se za ně. Pak přišel čas na mě - jedna islámistka mě odtáhla do zadního traktu. Když mě tam dovlekla, kopla do mě a několikrát do mě vystřelila.
Výstřely vůbec nebolely, jako kdyby se nic nedělo. Pořád jsem žila, i když jsem se snažila, aby to tak nevypadalo. V tom to přišlo - byla jsem někde jinde, byla jsem tak lehoučká.. Koukla jsem se na oblohu a viděla jsem, jak andělská křídla letí vzhůru.
Je tento sen varováním, ať nejedu do Francie (i když daleko od Paříže) a nebo jen pouhé ujištění, že smrt není bolestivá? |
Dracizena 01.12.15 21:21 Nereg. IP: 213.151.77.* | není to varování, abys nejezdila, takto se duchovno nechová... kdybys neměla jet, tak bys prostě nejela... buď by Tě zastavila nemoc a nebo nedostatek peněz a tak nějak... ale určitě si vymodly jistotu do mysli... mysl nejistá, přitahuje i katastrofy, které nemusíš zažít ty, ale druzí... tento sen jen protéká snovou místností a jsou to děje, které se odehrávají a budou odehrávat... Ano, modly se za lidi, kteří do této zkázy půjdou a pak mohou díky modlitbám, i přežít... Jestliže, Ti Anděl poslal tento sen, měla bys pomáhat a třeba jen modlitbami, ale i vizuálně... |