klára 28.04.16 14:26 Nereg. IP: 88.101.98.* | ahoj,... nevím zda sem píšu správně, ale zkusím to :).
V prosinci jsme se rozešla s bývalým partnerem, náš vztah šel od desíti k pěti. Snažil se mě dostat zpět. V té době se mi zdálo, že ho mlátím. Křičím na něho.Asi 3 - 4x se mi to zdálo? Jednou uhodil i on mě.
Pak si našel přitelkyni. Zjistila jsem to před měsícem. Od té doby si také pamatuji sny. Seděla jsem někde na trávě, on se svojí novou přítelkyní se objímali někde v pozadí.
V jiném snu jsem nastupovala do letadla. Loučila jsme se s ním (on tam byl opět s tou svojí). Zakřičela jsem, že ho miluji, ale ani se neotočil.
O pá dní později jsem byla někde v lese, pobíhala jsem. On se tam taky nějak motal.
Končí to snem v pondělí, kdy se mi zdálo, že stojíme u tramvaje a říká mi, že za tu růži si sliboval pusu. A byl dost zklamaný. (on mi totiž dal jen tak růži když jí kupoval pro přítelkynni a náhodou jsme byla s ním v květinářství).
Děkuji moc za názory a rady.Snů o něm bylo víc, ale bohužel jsem si je začala zapisovat až nyní takže se je všechny nepamatuji, ale takto podobně se jejich obsah mění z nenávisti.
Jsem s ním stále v kontaktu a miluji ho. |