kelišová 18.07.16 17:56 Nereg. IP: 109.81.208.* | Zdravím všechny, nedávno jsem si hrála se svými dětmi, povídali jsme si, o světě o otroctví v Americe a můj šestiletý synek mi říká: " Já Lincolna viděl".Smáli jsme se tomu, jakpak bys ho mohl vidět, když je dávno nežije, ty jsi taky viděl všechno... .A on úplně sebevědomě odpověděl:"Já ale byl jeho voják".Mohl by mi někdo vyložit, jak dalece je to fabulace nebo zda se může jednat o vzpomínku na minulý život ?Díky za všechny odpovědi. |
|
XENIE 01.08.16 18:51 Reg. před 2016
| Praví se, že malé děti si dovedou připomenout útržky z minulého života. Jak dítě stárne, "vzpomínky na minulý život" jsou postupně zapomínány. U dospělých lidí se tyto vzpomínky připomínají pocity ve smyslu: tady jsem již byl, tohle jsem již zažil, s tím člověkem jsem se již setkal ... |
|
Jerra 14.07.22 03:45 Nereg. IP: 89.176.74.* | Dcera mi nedávno řekla něco podobného - že někoho pamatuje nebo někde byla, už nevím. Pustila jsem to z hlavy, je to důležité pro ni, ne pro mě. Obecně jí tyhle věci nevyvracím ani nepotvrzuji, zůstávám u "možná". O minulých životech s ní mluvím, ale taky se slovem "možná" a říkám jí někdy na co jsem si vzpomněla já a taky to, že to nikdo neví určitě. A ptát se jí nemá smysl, i když něco podobného řekne, tak když se jí ptám, neví. |
|
Kelišová 23.10.22 21:20 Nereg. IP: 77.48.156.* | Mám neklamný pocit,že jestli jsou minulé životy, tak jsem několikrát přišla o hlavu... .
Můj starší syn tvrdí, že byl v minulém životě kat, tak mi to tak nějak zapadá do sebe - karma je zdarma |
|