Alena0 20.06.17 17:47 Nereg. IP: 185.155.32.* | Přiznám se, že jsem ohledně paranormálních témat (ufo, poltergeist, duchové... ) trošku rozpolcená. Není to tak, že bych na 100% v něco takového věřila, ale ani nic takového nepopírám.
Už odjakživa se bojím spát v pokoji. Vždy jsem říkávala, že to je kvůli pavoukům. Ti mi však už tak nevadí. Vždy, když v pokoji spím, mám divný pocit. Nevím proč.
Včera, když jsem šla spát, jsem chvilku po ulehnutí do postele slyšela něco, jako hluboké dýchání. Moje první myšlenka byla, že venku do něčeho naráží vítr. Ale když jsem se zaposlouchala, zjistila jsem, že ten zvuk byl pravidelný. Polilo mě veliké horko a stále jsem si opakovala, že se za každou cenu nesmím otočit a otevřít oči.
Paranormální aktivita mě zajímá, ale jsem člověk, kterého všechno vyděsí. |
Dracizena 26.06.17 21:27 Nereg. IP: 92.62.225.* | Alenko, před 25 lety mě navštívila v noci žhavá koule a když jsem vystrkovala nohu z postele, že si na ni sáhnu, v hlavě mě zazněl hlas"nedotýkej se, pohltila by tě" a pak to začlo ve velkém a od té doby mám vědění... napiš mi na meil... jméno znáš a jsem seznam.cz... je to povídání a vysvětlování a vizualizování až, až... ale neboj se toho, přistupuje to k Tobě v lásce, ne aby Tě to strašilo... Mě to strašilo, ale nevyděsilo a tyto lidi má duchovno rádo a předává jim svůj duchovní Dar... |