kreta 17.02.24 12:46 Reg. před 2016
| Prosím Bílá vráno, co vidíte v mé budoucnosti. Od roku 2018 stále jen sešup dolů. Jsem "na dně" a bojím se, že by ,mohlo být ještě hůř. Přišla jsem o byt v rámci dražby, ale ještě mi zůstanou na krku dluhy (teď už uměle vyrobené). Musím se vystěhovat ze stávajícího bydlení (přišla jsem o možnost si jej získat smluvně) a jakkoliv se budu snažit pracovně, stále mu bude zůstávat jen minimum. Čeká mě prosím něco pozitivního? Budu se moci opět radovat ze života a říkat si, že se mám dobře? 20.9.1070 |
Luzius 02.04.24 10:49 Reg.2.4.24
| Nejsem sice bílá vrána, ale snad nevadí. Vykládám z tarotu.
Karta, která se ti ukazuje, je Hvězda. V této chvíli svého života, kdy se cítíš, jako bys byla "na dně", přináší Hvězda zprávu naděje a světla v temnotě. Hvězda je symbolem víry v lepší zítřky a připomíná, že i po nejtěžších bouřích se objeví klid a obnova.
Pozitivní změny na obzoru jsou možné, ačkoliv mohou přijít postupně. Důležité je, aby ses soustředila na malé kroky a na to, co můžeš dělat každý den, aby se tvá situace zlepšovala. Hvězda také naznačuje možnost nových příležitostí, které přijdou, když budeš otevřená a připravená je přijmout.
V této době je také důležité, aby ses obklopila lidmi, kteří ti budou oporou a pozitivně tě ovlivňují. Nezapomeň, že jsi silnější, než si myslíš, a že naděje a světlo jsou vždy na dosah, i když se zdá, že je všechno proti tobě. Tvá schopnost vidět světlo, i když je kolem tma, je tvým největším darem a klíčem k překonání současných obtíží.
Držím pěsti |