xyza 15.06.10 11:27 Nereg. IP: .* | Dnes večer po 21.hod na čt 1 poběží II. díl tohoto pořadu. Mělo by se jednat o věci mezi nebem a zemí. První díl byla dost velká slátanina. Uvidíme. |
|
kelišová 15.06.10 12:21 Nereg. IP: .* | Mě se vždy líbil seriál o tajemnu , který uváděl Artur C. Clark .Aspoň měl hlavu a patu a snažil se o vysvětlení roztodivných věcí .
Nicméně doporučuji DVD Neuvěřitelné vlastnosti zvířat , těch zajímavých " věcí " mezi nebem a zemí je tam dost a dost a vysvětlitelných lidským chápáním a rozumem . |
|
xyza 15.06.10 13:54 Nereg. IP: .* | Dle prvního dílu půjde asi o velmi slabý odvar jiných seriálů na cizích televizích. Uvidíme. Doufám, že se zde naleznou názory od různých lidí. Nechci proto nikomu vnucovat svůj názor. |
|
Maty 16.06.10 13:36 Nereg. IP: .* | První díl jsem neviděla, včera jsem ten druhý sledovala a zaujalo mne vyjádření jednoho mladého snad psychologa (jména a tituly si nepamatuji) o stavu BEZMOCI. Jsme-li schopni jej zvládnout posouzením svých sil a možností, zaznamnává náš život určitý pokrok. To mne opravdu zaujalo, protože v bezmoci hrají velkou úlohu emoce a člověk tak není schopen správně posoudit situaci, ve které se nachází. Potom přicházejí myšlenky zmaru a bezvýchodnosti.. a právě tento moment má dva extrémy: buď se objeví myšlenka na sebevraždu (nebo jinou sebedestrukci) nebo člověk odhazuje tyto myšlenky jako nepotřebné, protože se už nechce trápit, a ze situace odchází. Třetí cesta, tedy naučit se zvládat své emoce a zkoumat možnosti řešení, člověku určitě přináší nová poznání (obohacení života přirozenou cestou) bez magických rituálů. |
|