oveckova 08.07.14 23:09 Nereg. IP: 85.70.13.* | Hezký den nebo večer, chtěla bych se zeptat zkušenějších kartářek ( já vykládám jen sobě a známým ), jak mám vyložit pohárovou šestku na poslední pozici ve výkladu, tedy na pozici, která odráží budoucnost? Třeba v těchto výkladech:
1. co bude dál mezi mnou a XYZ?
2. mám se stěhovat?
3. co ke mně cítí XYZ?
U první a třetí otázky bych vyložila, že zřejmě je vztah již minulost a tak se to i vyvine a tak to ten druhý vnímá, nicméně může to být i tak, že u otázky č.1 je vztah minulostí, u otázky č.3 nedokáže protějšek hned tak zapomenout a zřejmě nezapomene nikdy... U stěhování netuším :-( Děkuji moc každému, kdo napíše svůj názor či poradí... |
petr54 10.07.14 16:14 Reg. před 2016
| Dobrý den. Zkuste se na výklad podívat jako příběh a přestat hádat význam karet a interpretovat kartu, kterou stavíte do pozice budoucnosti jako minulost. Každá karta malé i Velké Arkány má svůj jedinečný význam, vztahující se mj. i k astrologii a numerologii. Výklad karet formou alegorie zobrazuje vždy jen aktuální stav. Karty malé Arkány zobrazují cestu (počátek Eso - konec 10). Dvorní karty jsou pak obrazem živlů (energií).
Příklad Poháry (Crowley Tarot): Element: voda; astrologické znamení: Rak, Štír, Ryby. Cesta pohárů je cestou citu. 6 Pohárů: Rozkoš. 6 - ky obecně symbolizují návrat stability po změnách prodělaných u Pětek. Numerologicky 6 je číslem stvoření.
Zdravím:Petr.
|