Joanne 25.04.16 14:31 Nereg. IP: 86.31.55.* | Dobrý den, před nedávnem jsem narazila na "výklad znamení zvěrokruhu podle Boha", ve kterém každé znamení obdrželo Dar a s ním spojený Úkol. O mém znamení se tam píše následující:
"Tobě, Štíre, dávám velmi obtížný úkol. Budeš mít schopnost vidět do lidských myslí, ale nedovoluji ti mluvit o svých objevech. Často tě bude to, co uvidíš, bolet a ve své bolesti se ode Mne odvrátíš. Zapomeneš, že to nejsem já, ale pokřivení Mé ideje, co ti způsobuje bolest. Budeš tak vidět do lidí, že v nich poznáš zvířata a budeš tak bojovat se zvířecími instinkty ve svém nitru, že sejdeš z cesty. Až se však ke mně nakonec vrátíš, Štíre, budu mít pro tebe velký dar Cílevědomosti."
Jaký je tedy úkol štírů a jak souvisí schopnost vidět do lidí s Darem Cílevědomosti? Celý život jsem chtěla nějakým způsobem pomáhat lidem, inspirovat, motivovat a šířit pozitivní myšlenky... Když tedy nemám dovoleno mluvit o svých objevech, znamená to, že nemám dovoleno ani jedno z těchto věcí dělat, protože by to automaticky zahrnovalo mou schopnost vidět do lidí?
Čím víc nad touto otázkou přemýšlím, tím víc se marně snažím najít směr, jakým se v životě ubírat a tím víc mě to trápí.
Budu ráda za každý nový úhel pohledu.
Celý článek je zde:
silna-zena cz/clanky/astrologie/aleg orie-znameni-zverokruhu
|