English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 10.5.2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 10.5.2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Valentýnský horoskop

zpět

Je tu Valentýn! Přečtěte si horoskop, který jsme vám připravili speciálně ke svátku zamilovaných, a buďte připraveni na to, co vás čeká!

Beran (21. 3. -  20. 4.)

Láska: Co bylo, to bylo. Staré spory hoďte za hlavu a užívejte si sebe navzájem. Váš partner konečně pochopil, co ve vás má, tak obraťte list a užívejte si.

Zdraví: Nepodceňujte únavu, kterou poslední dobou pociťujete a odpočiňte si. Budete potřebovat energii na výjimečný Valentýnský večer!

Finance a kariéra: Zapomeňte na hromady nedodělané práce. Dnes ji tak jako tak nedoděláte, tak proč si s ní kazit krásný večer?

Býk (21. 4. -  21. 5.)

Láska: Čeká vás překvapivý, inspirativní, a příjemný večer plný lásky a společných snů.

Zdraví: Překousněte silný pocit, že se vám dnes nic a nikam nechce. Nechte se ovládnout a zažijte večer plný smyslových prožitků.

Finance a kariéra: Milujete luxus a hezké věci. Než něco dražšího koupíte, raději se poraďte s partnerem. Jeho případné projevy nesouhlasu by vás nepotěšily.

Blíženci (22. 5. -  21. 6.)

Láska: Cítíte se osamělí a nepochopení. Netrapte se a vyrazte ven. Čeká tam na vás někdo, kdo tyto pocity během okamžiku promění.

Zdraví: Nebojte se hrozivého nebezpečí nakažení chřipkou a vyrazte ven za sportem! Lyžujte, bruslete, cvičte nebo třeba tancujte. Sport vám dodá pocit uvolnění a zvedně vám sebevědomí.

Finance a kariéra: Je pravděpodobné, že se objeví jisté dosud skryté souvislosti a spojitosti mezi vaším pracovním a osobním životem. Nebraňte se jim.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Láska: Závan lásky z let minulých vás dnes nečekaně vyvede z míry. Zjistíte, že není nic tak definitivní, jak se zdálo. Čeká vás Valentýnský večer plný překvapení.

Zdraví: Nenechte se odradit příznaky nemoci, která se o vás pokouší. Nepodlehněte jí a nerezignujte na dnešní večer plný lásky. Přišli byste opravdu o hodně.

Finance a kariéra: Čeká vás velká změna. Dostanete zajímavou nabídku. Zvažte, jestli jste ochotni podstoupit oběť, která se po vás žádá. Rozhodujte se vašim srdcem.

Lev (23. 7. -  22. 8.)

Láska: Váš partner k vám není upřímný. Zkuste si všechno v klidu vyříkat. Možná vás pravda překvapí.

Zdraví: Stres, který vnitřně prožíváte, vás začíná ohrožovat i na vašem zdraví. Udělejte si Valentýnské volno, uvolněte se a relaxujte.

Finance a kariéra: Máte sklony pracovat víc, ne je potřeba a než se po vás žádá. Zvolněte a uvidíte, že se nic zlého nestane – právě naopak!

Panna (23. 8. -  22. 9.)

Láska: Valentýnský večer vám přinese jedno velké překvapení. Budete muset odpovědět na otázku, která se týká vaší budoucnosti. Pokud si nejste jistí, raději s odpovědí počkejte.

Zdraví: Stále dokola se vám vrací menší zdravotní problémy. I když to není nic zásadního, ztrpčuje vám to život. Láska vašeho partnera vám ale zlepší náladu a budete se cítit skvěle.

Finance a kariéra: Přichází k vám přítel s finanční pomocí. Přivítejte ho s nadšením. Budete jeho pomoc potřebovat.

Váhy (23. 9. -  23. 10.)

Láska: Váš partner je nezvykle odměřený a chladný. Buďte mu oporou, má k tomu závažný důvod. Velkoryse se vám o Valentýnském večeru odmění.

Zdraví: Bude lepší, pokud si Valentýnskou večeři připravíte v teplu domova. Venku na vaše zdraví nečeká nic dobrého.

Finance a kariéra: Skončilo období neúspěchů a tvrdé práce. Je na čase sklízet ovoce vašeho úspěchu!

Štír (24. 10. -  22. 11.)

Láska: Čeká vás nelehká volba, kdo bude vašim Valentýnem. Poslouchejte vaše srdce a nemůžete se rozhodnout jinak, než správně

Zdraví: Vaše zdravíčko vám slouží tak, jak sloužit má. Užívejte si Valentýnský večer bez jakýchkoliv omezení.

Finance a kariéra: Čeká vás setkání, které vám i přes to, že to tak na první pohled nemusí vypadat, přinese důležité podněty, které povedou k vašemu postupu v kariéře!

Střelec (23. 11. -  21. 12.)

Láska: Váš partner je vašim princem na bílém koni. Vše je takové, jaké má na Valentýna být. Pokud jste single, běžte ven a rozhlédněte se – láska na vás už netrpělivě čeká!

Zdraví: Vaše zdraví je pevné. Udělejte si Valentýna plného aktivního odpočinku. Váš partner vás podpoří a užijete si báječný podvečer.

Finance a kariéra: Snažte se dnes výjimečně nešetřit. Valentýnský dárek, který partnerovi vyberete, vám přinese odměnu v podobě jeho upřímné radosti.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Láska: Potká vás skutečné Valentýnské překvapení v podobě nepřehlédnutelného zajiskření. Z nové známosti může být také vztah do konce života.

Zdraví: Odpočiňte si. Vaše tělo si to žádá. Hýčkejte se celý den a Valentýnský večer si užijte odpočatí a dobře naladění.

Finance a kariéra: Říká se: „neštěstí ve hře, štěstí v lásce“. Na svatého Valentýna budete mít obojí! Nepodceňujte roli štěstěny ve vašem životě a vsaďte si!

Vodnář (21. 1. -  20. 2.)

Láska: Nezáleží na budoucnosti ani na minulosti. Žijte dneškem a užijte si Valentýnskou noc plnou vášně a touhy. Věci, které přijdou, se teprve vyvíjejí.

Zdraví: Buďte opatrní na zdravotní rizika, která na vás dnes čekají na každém kroku. Nezapomínejte ale, že dobrá nálada, příjemná společnost a pocit uvolnění mohou udělat zázraky.

Finance a kariéra: Už delší dobu máte v partnerství problémy kvůli vašemu pracovnímu vytížení. Brzy váš partner konečně pochopí, že vaše píle byla nezbytná a podpoří vás.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Láska: Toužíte po lásce jako z filmu, ale stále nepřichází. Váš Valentýn je ukrytý mezi vašimi přáteli! Možná jde o někoho z vašich bývalých lásek.

Zdraví: Vaše zdraví bude v pořádku, pokud se vy sami budete cítit spokojeně. Zažíváte šťastné období plné lásky a podpory. Užívejte si ho!

Kariéra a finance: Přestaňte plýtvat energií na věci, které nikam nevedou! Raději se věnujte partnerovi a rodině.

Copyright fotografie: ©240519791/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...



Články na podobné téma:Jste vůdce nebo jeho následovník? Vše prozradí znamení!Jak se zamiluje žena podle jejího znamení zvěrokruhu?10 věcí, na které nesmíte zapomenout, když milujete BeranaJaký jste řidič podle hvězd?Jak nejlépe ukončit vztah podle hvězdPravda o horoskopech
Diskutujte o - Valentýnský horoskop:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)