English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 15.5.2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 15.5.2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Změňme svůj život - peníze

zpět

Peníze, peníze, peníze. Ať zvedne ruku ten, kdo je ke svému životu nepotřebuje. Musíme se jimi zabývat v každodenním životě, a to i když nechceme. Celý život je tok energie a určitou formou energie jsou peníze. Tak jaký vztah k nim zaujmout, abychom byli spokojeni a nemuseli na ně neustále myslet?

Na trhu se setkáváme s obrovským množstvím motivačních knih, jak k sobě přitáhnout peníze, jak myslet pozitivně, jak se stát bohatými, ale ne vždy to funguje. Proč?

Nejčastěji nás v životě brzdí strach, a to i když jde o vydělávání peněz. Je to začarovaný kruh – čím míň peněz mám, tím víc se bojím, abych všechny finanční závazky zvládla… Zbavte se strachu a obav, oprostěte se od silných těžkých pout splátkových kalendářů a termínů. Každé ráno a večer se postavte před zrcadlo, podívejte se sami sobě do očí, a nahlas řekněte: " Dávám sám/a sobě povolení ke změně. " Dluhy tím samozřejmě nezmizí, ale třeba se díky dodané odvaze posunete někam dál. Najdete lepší práci, za lepší peníze, která vás ke všemu bude ještě i naplňovat, rozjedete vlastní podnikání, nebo třeba vyhrajete ve Sportce. Kdo ví ?

Je krásné, když se nám splní finanční sen. Pamatujte, že když nám dá do cesty osud znamení, je třeba ho poslouchat a nebát se jít za svým. Vždyť i stará známá pravda říká: "Pomož si člověče, i Pán Bůh Ti pomůže…"

 

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...



Další z blogu:Drahé kameny jako základ léčivých vodZnamení prozradí, kdy už je toho ve vztahu příliš ...19 tipů pro nezadanéZítra zemřete!Proč je důležité čistit drahé kamenyDeset rad, jak dosáhnout vysněného cíle
Diskutujte o - Změňme svůj život - peníze:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)