English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čtení o drahých kamenech

zpět
Proč je důležité čistit drahé kamenyČištění drahých kamenů je často podceňovaná, o to však důležitější součást jejich údržby. Je až neuvěřitelné, jak rozsáhlou paměť kameny mají. Pamatují si místa, kde se nacházely, všechny, kdo se jich dotknuli, stejně tak jako veškeré energie, které je kdy obklopovaly.
Čtěte více..
Zužitkujte starodávné síly léčivých krystalůTerapeutické a léčivé vlastnosti krystalů se využívají po tisíce let. Ajurvédští lékaři je běžně začleňovali mezi své léčebné praktiky. Římští vojáci nosili citríny na hrudních plátech brnění, jelikož věřili v jejich ochranné účinky v boji.
Čtěte více..
Váš první kámen - jak k němu přijítKaždý kámen má jiné vyzařování. Přírodní kameny a větší kusy s vyšší jakostí bývají snadnější rozeznat, pokud s prací s krystaly právě začínáte.
Čtěte více..
Obnovte sílu svého krystaluMáte-li pocit, že váš krystal již neúčinkuje jako dříve, je možné, že by potřeboval ozdravnou kúru. Umýt jej pod tekoucí vodou ale nestačí. Nejprve je potřeba vyčistit krystal fyzicky od všech nečistot.
Čtěte více..
Drahé kameny jako základ léčivých vodVoda jako jeden ze čtyř hlavních živlů světa je základní složkou života. Voda tvoří většinu zemského povrchu, člověk je z většiny tvořen vodou a ve vodě vznikl i první život.
Čtěte více..
Programování drahých kamenů a krystalůÚčelem programování kamenů a krystalů je zvýšení jejich síly přesně na míru našim potřebám. Jakmile jednou kámen naprogramujete, můžete ho pro požadovaný účel využívat, jak dlouho chcete.
Čtěte více..
Metody čištění drahých kamenů a krystalůOčista drahých kamenů a krystalů je nedílnou, a také nejdůležitější součástí jejich údržby. Vyberte si takovou metodu, která bude nejlépe vyhovovat druhu vašeho kamene, jeho zaměření a charakteru.
Komentáře:1
Mřížka z krystalů a drahých kamenůKrystalová mříž je oblíbená díky její síle. Účinek s použitím krystalové mřížky může být totiž v některých případech mnohonásobně silnější, než účinek s užitím jediného krystalu nebo drahého kamene.
Čtěte více..


Diskutujte na téma :

Anonym Emirates / (26.11.23)
Dobrý den -pane Věštče, Jsem dobrý člověk? Čeká mě něco zásadního?? Děkuji

Anonym Věštec / (13.11.23)
Zdravím Vás, paní Dano, Váš syn je milovaný, je milovaný Bohem, anděly a dalšími jinými "vyššími" bytostmi, kteří ho chrání a pečují o něj každý den s velkou nekonečnou láskou. Věřte mi. O Vašeho syna je dobře postaráno a dostane přesně to, co mu náleží a co si zaslouží.

Anonym Dana / (23.05.20)
Kdo zachrání mého syna? Najde se nějaká duše, která by ho milovala takového jaký je?¨


Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)