English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 19.9.2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 19.9.2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
rozloučení12.09.24 / hari v Kouzla a magie
magický rituál11.09.24 / Cecek2 v Kouzla a magie
Válka05.09.24 / Adam v Sny
Stále se opakující sen05.09.24 / JolanKo v Sny



Dlouhé vztahy vydržely proto, že dva milující nehodili své problémy za hlavu, ale snažili se je řešit.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Parkinson

Mnohé mužské podniky zachovávají věrnost svému hlavnímu obchodnímu spojenci, ale některé jsou značně přelétavé a často se zálibně ohlížejí po cizích partnerech. (str. 35)
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de



Andělská pošta

zpět Vložte svůj dopis


1 | ... | 7536 | 7537 | 7538 | 7539 | 7540 | 7541 | 7542 | 7543 | 7544 | 7545


Vrtule / 40
Andělíčci prosím splnte mi mé největší přání,abych mohla žít s milovaným člověkem a byli jsme všichni štastní.Prosím pomozte mi.Děkuji.
eva / 39
PROSIM VŠECHNY SVE ANDĚLe o pomoc vyřešeni mych vztahovych a finančnich problemu prasi anděli o odpuštěni sveho zleho činu , že je nevěřila a prosim ,aby se u boha zamně přimluvily, a prosim aby mi vyzdravil meho syna pavlika moc moc děkuji prosim aby byla vyslišena , anděličku chran mi mou dušičku , děkuji, anděličku bud přimne vedne i v noci i ve chvili kdy tě oto poprosim děkuji ti
Jannetta / 38
Andělíčkové, moc Vás prosím at mi odepíše a jde semnou na ten školní ples... Bude psychicky nároční a chci ho tam jako podporu. Moc Vás prosím pomožte mi... děkuji
majkaa01 / 37
Moji milovaní anjelíčkovia, viem, že ste pri mne a strážite ma. Za to vám blahorečím. Teraz potrebujem od Vás láskavosť, odháňajte odomna všetky bacily a iné potvory, ktoré si na mojom zdraví pochutnávajú. Nech si konečne môžem užívať života bez zápalov a antibiotík. Ďakujem Vám a nech Vám to lieta v pokoji a miery.
Dagmar / 36
Andělíčci naši,žádám Vás o pomoc k vyřešení pracovních záležitostí,jsem vyčerpaná.Moc si přeji mít lepší práci, která mě naplňuje,baví,je finančně ohodnocená vysokým výdělkem , také potřebuji pomoci s vyřešením bydlení , abych ho zvládla sama uhradit a žít konečně v klidu a harmonii v plném štěstí pro sebe i ostatní.Dětem ať se daří na jejich cestě životem a nám všem celé mé rodině v plném zdraví♥,síle, mě nedořešené záležitosti, jak majetkové vyrovnání s expřítelem,tak s podnikem , kvůli kterého mám dnes zdravotní problém.Prosím vás a žádám , aby se vše v co nejkratším čase vyřešilo,dokončilo. sama , abych našla smysl a poslání v tomto světě a dařilo se mi léčit♥ Děkuji♥♥
Suzi / 35
Drahí a milovaní anjeli. Prosím o pomoc pri mojej práci v zahraničí, aby sa môj syn šťastne vrátil z cudziny a bol šťastný a spokojný, prosím o dodanie energie pre celú moju rodinu, prosím o ukázanie správneho smeru v živote ktorý zabezpečí spokojnosť, hojnosťsť, šťastie a radosť celej mojej rodine. Prosím o stretnutie so správnym životným partnerom. Ďakujem za pomoc ktorú mi poskytujete, za vaše anjnelské čísla,za vaše anjelské znamenia, ktoré ma podporujú a dodávajú mi silu, za vašu lásku. Ďakujem, ďakujem srdečne.
eva / 34
abdilci prosim o harmonii s mam muzem jestli jsem malo trpeliva tak mne prosim naucte trpelivosti dodavejte me dalsi silu do zivota a hodne vasi bozske ebergie abyxch ji mela neustale dost pro sebe a lodi co ji potrebuji a chodi si pro ni z celeho srdce vam dekuji
Soňík / 33
Ija jsem se osmělila se na vás obrátit.Andělíčkové moji prosím o pomoc moje zdravotní problémy mě trápí už hodně dlouho.Mám stále větší problémy s penězi a nemohu si dovolit léčbu která by mi pomohla.Mohla bych Vás poprosit o pomoc? Moc Vám děkujiiiiii.
Danulinka1 / 32
Moji milovaní andělé,prosím pošlete do života moji mladší dcery koníka,který tady s ní bude několik let,protože už přišla o dvě kobylky, které tolik milovala a mohla se zase radovat s milovaným zvířetem.A za sebe prosím,aby už se vše urovnalo,vyřešilo a my bychom měli dostatek peněz na opravu domu a vytvoření vlastního bydlení. Děkuju vám Andělé 😊

1 | ... | 7536 | 7537 | 7538 | 7539 | 7540 | 7541 | 7542 | 7543 | 7544 | 7545




Články s tématem andělů:11 důkazů, že se s vámi pokouší spojit váš anděl strážnýAndělská věštbaAndělská louka - AnděláriumAndělské talismany3 znamení, že vás doprovází anděléOchraňují nás andělé?
Diskutujte na téma :

Anonym / (26.08.24)
Jajina ,bože jak můžete dát psa pryč a zadat dalšího ...jste sobecká .

Anonym Jana / (11.06.24)
ďakujem

Anonym Ráda / (16.04.24)
Dekuji


Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)