English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 6.5.2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 6.5.2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav.
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Horoskop na dnes

zpět

Aktuální horoskopy na každý den! Náš horoskop napoví, čemu by se jednotlivá znamení měla vyvarovat.
Mimo obecný popis znamení zvěrokruhu lze z hvězd vyčíst i aktuální denní prognózu.
Horoskop pro vaše znamení na vás čeká pod konkrétní ikonou.

Vyberte znamení horoskopu:

Beran
(21.3.-20.4.)

Býk
(21.4.-21.5.)

Blíženci
(22.5.-21.6.)

Rak
(22.6.-22.7.)

Lev
(23.7.-22.8.)

Panna
(23.8.-22.9.)

Váhy
(23.9.-23.10.)

Štír
(24.10.-22.11.)

Střelec
(23.11.-21.12.)

Kozoroh
(22.12.-20.1.)

Vodnář
(21.1.-20.2.)

Ryby
(21.2.-20.3.)


Horoskop na dnes - 6.5.2024

Beran / (21.3.-20.4.)

Existuje několik důležitých otázek, které budete muset vyřešit. Co se týče lásky a romantiky, měli byste převzít iniciativu do vlastních rukou. Buďte průbojní a uspokojte své potřeby. Ujistěte se, že vám vyhovuje stav věcí, nebo je jednoduše změňte. Dnešek je o vaší aktivitě. Pokuste se sjednat mír prostřednictvím vaší opravdové rozhodnosti možná zjistíte, že věci ve skutečnosti nejsou tak černé, jak se zdály být v posledních několika dnech. Toto je příležitost, dopřát odpočinek vašemu tělu a nechat pracovat vaši mysl a fantazii. Dejte si horkou koupel a vypněte na chvíli. Dejte odpočinout vašemu mozku a oprostěte se od vašich povinností. Nedělejte si starosti s tím, co musíte udělat zítra. Žijte okamžikem.
» Beran horoskop na zítra..

Býk / (21.4.-21.5.)

Dejte si život do pořádku. Sejměte masku, kterou jste do dneška nosili a podívejte se na sebe do zrcadla. Ujistěte se, že máte rádi tu osobu, kterou v zrcadle vidíte. Teď je příhodná doba odložit povrchnost stranou a soustředit se na to, co potřebujete dokončit. Zaměřte se na své povinnosti a plánujte moudře vaši budoucnost. Rozmnožte vaše zdroje, namísto, abyste s nimi plýtvali.
» Býk horoskop na zítra..

Blíženec / (22.5.-21.6.)

Je možné, že se ve vašem milostném životě právě vyskytují výkyvy. Možná po vás někdo chce, abyste ve vašem vztahu hráli jinou roli, než tu, kterou jste zvyklí hrát. Dnes se můžete zamyslet nad tlakem, který je na vás vyvíjen. Během několika příštích měsíců budete potřebovat zodpovědět na tyto otázky
» Blíženec horoskop na zítra..

Rak / (22.6.-22.7.)

Dnes půjdou věci podle plánu, zvláště pokud jde o lásku. Nestyďte se za očividnou náklonnost, kterou cítíte vůči jedné konkrétní osobě. Dnes byste měli své city projevit, ne je schovávat. Ukažte svoji lásku v těch nejostřejších barvách. Vnímejte to kouzlo, které je v pozornosti, kterou projevujete a která je vám projevována.
» Rak horoskop na zítra..

Lev / (23.7.-22.8.)

Před několika dny jste v práci nasadili neuvěřitelné tempo, díky kterému jste v krátké době udělali velký pokrok. Ale nyní vás pozastavily pochyby, které vám odčerpávají veškerou energii. Když zapřemýšlíte nad událostmi několika uplynulých dní, bude vám jasné, že jste při dosahování svých cílů jednali poněkud unáhleně a zbrkle. Ale nevzdávejte to! Jen pozměňte svoji strategii.
» Lev horoskop na zítra..

Panna / (23.8.-22.9.)

Pozor, dnešním dnem vás může provázet agrese. Uvědomte si ale, že agrese v dané situaci není přítomna sama o sobě, ale spíš ji vyvoláváte vy sami, vlastní reakcí na situaci. Je možné, že konflikt s někým vyvoláte jen proto, že dotyčný nebo dotyčná bude toužit po klidu, zatím co vy máte bojovnou náladu. Pokud nevynaložíte dostatečné úsilí a tyto protichůdné síly neodstraníte, může to mít škodlivé následky na vaši psychiku.
» Panna horoskop na zítra..

Váhy / (23.9.-23.10.)

Někdo, koho znáte už dlouhou dobu, se možná odstěhuje nebo se jiným způsobem vytratí z vašeho života. Může se například přestěhovat do vzdáleného státu. Je možné, že zůstanete v kontaktu prostřednictvím telefonátů nebo emailů, ale už to nikdy nebude jako dřív, alespoň ne na dlouhou dobu. Budete se cítit lépe, když se seznámíte s novými lidmi. Do života vám vstoupí právě dnes, může to být třeba prostřednictvím jistých humanitárních skupinových aktivit.
» Váhy horoskop na zítra..

Štír / (24.10.-22.11.)

Dnešek jednoznačně vybízí k romantice. Láska a romantika vás obklopí a vtáhnou do svého víru. Dnes je báječný den na to, abyste se přitulili k milovanému člověku a sdíleli intimní momenty a vášnivé polibky. Rozmazlete se horkou koupelí a vyrazte společně za zábavou do města.
» Štír horoskop na zítra..

Střelec / (23.11.-21.12.)

Zjistíte, že disciplína, organizační schopnosti a trocha hereckého talentu jsou přesně ty kvality, kterých je zapotřebí pro úspěšný den. To, že musíte ve své práci vystupovat profesionálně, neznamená, že na ostatní musíte být přísní a nevrlí. I když máte na starosti důležité věci, můžete si se svými kolegy při práci užít i zábavu. Vše záleží jen na vašem pozitivním přístupu k věci. Pamatujte, že úsměv dělá hezký den.
» Střelec horoskop na zítra..

Kozoroh / (22.12.-20.1.)

Nesnažte se mít pod kontrolou dění dnešního dne. Stejně není ve vaší moci pochopit, co se přesně děje. Chod věcí nezměníte, protože váš život je ovlivňován vesmírným prouděním. Možná se budete cítit jako zrnko prachu v nekonečném vesmíru, a to vás přinutí k pokusu o průzkum vlastního nitra. Neztrácejte ale čas přílišným rozpitváváním vlastních pocitů a odpovědi na otázky hledejte ve vašem okolí.
» Kozoroh horoskop na zítra..

Vodnář / (21.1.-20.2.)

Ještě nikdy vám nikdo nevytkl, že neumíte být diplomatičtí. Je pravda, že se řídíte zásadou, co na srdci, to na jazyku, a tak vás vaše prořízlá pusa často dostává do potíží. I přesto, že vaše slovní výlevy někdy dokážou uvolnit napjaté situace, vlídné slovo bývá účinnějším způsobem, jak dosáhnout kýženého cíle. Tak proč to nezkusit?
» Vodnář horoskop na zítra..

Ryby / (21.2.-20.3.)

Někdo, koho považujete za přítele, dnes vůči vám možná prokáže méně důvěryhodnosti, než byste od něj čekali. Ve vašem okolí rozpoznáte známky nepoctivého jednání. Někdo před vámi možná něco zatajuje nebo vám dokonce něco nalhává. Nebuďte ale příliš podezřívaví a raději si nejprve ověřte, jaká je skutečnost před tím, než někoho stihnete obvinit. Je to ten nejlepší způsob řešení situace.
» Ryby horoskop na zítra..


Vyzkoušejte také:
ZvěrokruhDenní horoskopTýdenní horoskopLáskaKariéraRodinaOsobnostHoroskopy 2023Horoskopy 2024


Články na téma zvěrokruhu:Vztah na dálku? Čtyři znamení, kterým to rozhodně nevyjdeVánoční svátky z pohledu znamení. Čemu se raději vyhnout?9 znamení, které ukazují, jestli máte magii v dušiPartnerské vztahy podle živlůNičí vaše minulost, vaši budoucnost?10 věcí, na které nesmíte zapomenout, když milujete Berana
Diskutujte na téma :

Anonym Anonym willy xox... / (06.03.24)
Myluju astrologi chci bít kepler. To bil expert. Jupý.

Anonym Kouzelník Maxmiliá... / (30.09.23)
Tyto předpovědi mi naprosto změnily život. Chci se stát věštcem.

Anonym anonimička / (13.06.23)
Super! To naprosto sedí!



Online výklady ZDARMA:
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)