Marrry 09.07.15 13:43 Nereg. IP: 82.99.180.* | dobrý den! Chtěla bych pomoci. jak lze dosáhnout takové té 100% víry, té víry díky které se kouzla plní. (třeba ze se kouzlo co chci udělat se mi povede atd... ) ? já nevím i když jsem viděla , ze jedny holce se to povedlo tak stejně mám v podvědomí zakódované , ze to nefunguje. Prosím pomozte mi! Za případné reakce děkuji |
|
maňásek 10.07.15 11:12 Nereg. IP: 90.176.236.* | Ahoj,
začni jednoduchými věcmi v životě. Máš nějaký strach? Překonej ho. Dobré je si i srovnat zvyky, přestat s těmi, které dělat nechceš a začít ty které chceš. Pomalu po jednom zvyku a strachu, po krůčkách. Odstraňuj vlastnosti, které Tě brzdí.. Osvojuj si Ty, které Tě posouvají kupředu.
Stručně řečeno překonávej sama sebe tak, aby jsi ve většině případů uspěla. Víra v sebe sama a v to že se povede nějakou to "kouzlo" je totéž.
Hodně štěstí |
|
Lumpino 14.07.15 07:34 Reg. před 2016
| Všechno se musí cvičit. Ne ale hned na víře. Je potřeba se naučit "meditovat" = udržovat po určitou dobu jedinou myšlenku, nebo uzavřený okruh myšlenek týkající se jedné věci. Je potřeba cvičit obraznost = dokázat si obrazně představit to co si přeješ a tuto obraznou představu dokázat udržet nějakou dobu, alespoň řádově nějakých deset vteřin před očima. Je dobré cvičit "očekávání", ale na jednoduchých věcech o kterých můžeš důvodně přepokládat že k nim skutečně dojde.
To je takový předstupeň aby jsi doáhla i na Víru.
Není dobré to cvičit hned na víře samotné, protože každý neúspěch ji oslabuje. |
|
chytrevedmy 14.11.15 14:59 Nereg. IP: 89.103.202.* | Chce to dar, plné soustředění, klid, trpělivost. JEN MÁLO KDO TO ZVLÁDNE. |
|