Yungmike 10.11.18 11:03 Nereg. IP: 185.243.172.* | Ahoj, nedávno sem dokončil školu a našel si práci, jezdim do zahraničí a zpět, než sem odjížděl byl sem nakupovat. Nejdřív sem platil 666 korun ja a hned na to po mne v druhem obchodě Mamka 666, ona si to neuvedomila, ale ja jo.. prijel sem ze zahraničí a šel sem si neco koupit do obchodu, pan predemnou platil 666 korun byl hrozné divnej, odcházel a nechal tam časopis pro kterej se pak vrátil, měl sem z něho fakt blbej pocit. A predevcirem me vyhodili z brigády, přišel sem domu a usnul sem, spal sem asi 20 hodin a stalo se mi něco strasidelnyho až uzasnyho. Probudil sem se ve snu a mohl sem si tam delat co chci, došlo mi ze sem ve snu a neslo se mi vzbudit, moc si na to nevzpomínám, ale fakt sem si tam mohl delat co chci. Nevim jestli to s tím ma nakou souvislost vsechno, ale este se mi denne stává, ze vidim stejný čísla na čase, napr. Kouknu na mobil po nějaký době a je tam třeba 12:12, 10:10, apod. Nevíte co to vsechno ma sakra znamenat? Děkuji předem za odpověď. |