Merit 25.10.19 23:41 Reg. před 2016
| čus Thule, po letech jsem nahlidla s tim, ze odpovim, protoze "Laska me zajimia" :-), nevim kolik je ti let, jaky jsi znameni, zkusenosti tedy nemas asi zadny, nebo skoro zadny.
promin styl psani, ale takhle to aspon sypu tak nejak z rukavu, snad se tim prokouses a nebudes nastvanej :-)
jsem uz stara raketa a myslim si, ze kazdy si ma prozit to svy, kdyz pred necim utikame, ono nas to stejne potka, kdyz nas to potkat ma :-), ja si neumim predstavit, ze clovek nekoho pozna, padne na zadek, zamiluji se a jsou spolu stastni az do smrti, ziji spolu ve zdravi a v pohode a jsou si verni az za hrob :-), ano, nejsem Rosaminda Pičerová :-D /pisu schvalne zkomelene, nedes se/, takovych paru znam pramalo, stejne NECO resej, musej, protoze proto jsme tu :-), az nebudeme mit co resit, tak uz budeme jinde, prinejmensim mrtvi :-).
normalni mladi lide maji poznavat, vyzkouset co a kdo jim sedi, nebot, jit hned do neceho a vazne, muze znamenat to, ze se a to hlavne chlap, bude citit okolo 30-35roku tak, ze mu ujel vlak :-) a to neni z moji palice.
kdyz se me ptal takhle muj stydlivy kamarad /mame se moc radi/, libila se mu divcina, kterou potkaval obcasne v hospudce, kde sedavali s partou, bacha, neni to alkáč :-), tak mu rikam: "drahy, jdi k ni, kup ji neco dobreho k piti, nenapadne a jemne ji chyt za prdel a rekni ji, ze se ti strasne libi a jsi do ni blazen!. :-D, vykulil oci a rika: "jsi blazen, dostanu facku." a rikam: "to prezijes, ale budes hned vedet, zda je vasniva, ma nadhled, smysl pro humor, umi reagovat" a proc jsem mu to rekla? protoze normalni baba rekne, at tu ruku da dolu, ale pokecat muzou, ale naky techtle ne, mechtle uz vubec TEĎ ne" :-), protoze normalni zena vyciti, ze je stydlivej :-)
zkusi si precist knihu "Mars a Venuše se poznavaji" a urkite si kup i dalsi dily, nebo si to nekde postahuj, na youtube je audiokniha "Muzi jsou z Marsu a zeny z Venuše" a tam pochopis, do ceho jdes :-D, az s nejakou budes :-)
mlady clovek se ma jit nekam pobavit, zatancit si, nekam na koncík, nesedet doma jako backora, tam za nim zadna princezna neprijde :-), nebo jo? :-)
jinak, co se tyce duchovna treba, pokud se bojis, ta energie je citelná, jde z tebe citit na sto honu :-), pro me je strach branou do pekel, zavira nam moznosti, sance, ale neboj, strachy jsem byla v zivote podelana hodnekrat :-D a co? ziju :-)
Jak to mas uvnitr, to zijes navenek, tvoji realitu tvori tve myslenky, emoce, pak to prozijes v realite, kde ti to ostatni nejakym zpusobem zrcadli :-), clovek ceka na nejakou spriznenou dusi cely zivot a ze jsem toho prozila, presto to NEMUSI vyjit :-), ale aspon, ze vim, ze Žofrej existuje :-), ze je galantni, komunikativni, fajn chlap :-), a NEMUSIM s nim byt :-) ..
jako mlady clovek po lasce touzis, ale k tomu patri i naboj, vasen, cit, jak vztah nema šťávu, tim myslim i to eroticky pole, jde pekel, jakmile to ve vztahu je a vytrati se to a jeden strada a druhy ho nevyslisi, jde to do pekel taky, takze zit se s priznenou dusi znamena pojmout i tuto zalezitost a muzeme si hrat na vysoce duchovne zalozeny lidi, ale proste tohle do vztahu patri:-).
ze jsi stydlivej, s tim MUZES neco udelat, v tobe ten "drak" dřímá :-), vetsinou co znam stydlivy lidi, tak jsou v nitru hodne vasnivi, nadchnou se i pro konicky, praci, cokoli, stejne jako pro fyzickou Lasku jako takovou :-), tak se uz prestan bat, ZIJ tu a ted, neboj se odmitnuti, padu, znovu vstanes, zivot jde dal! :-), nebal to, aniz bys to vybalil :-)
mladej jsi ted a zijes a dychas, tak se rozhlidni, pozvi slecnu nekam na vinko, na kavu a nebud upjatej :-) a smej se na ni, na svet, vis jak je krasny, kdyz se muzskej dokaze smat? :-) .. ne druhym, ale klidne i sobe a vtipum :-), kdyz je proste ohnivej :-)
mozna cekas neco, co te ohromi, nejakou bozskou, pamatuj si, pro tebe bozska byt muze, ale budete spolu neco resit :-), ne treba hned, ale jednou k tomu dojde, stastnym te neudela ani partnerka, ani kolo, ani auto, stesti a naplneni MAS V SOBE a pokud nemilujes sebe, tim nemyslim sebelasku "zdravou", tak jak ji chces dostat? to se ma clovek naucit, milovat sebe, udelat si radost /ne marnivost u nakupu/, proste mit se rad, vedet jakou mam cenu, ze neco umim, neco dokazu, ze jsem "kamos", protoze z i z toho vasnivyho vztahu, je-li zdravej, tak proste kamosi budou, partaci :-)
tak se mej krasne, snad jsem te necim nenastvala, drz se a miluj se, neboj se, neni ceho, ZIJ, dejchej a bav se .. protoze zitra muze byt vse jinak, tak si to uzij. cus |