English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

bez snov

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

bez snov

tinma
17.06.10
13:13
Nereg.

IP: .*
nechapem to preco si nikdy nepametam svoje sny?... . jediny sen co si pametam ze sa mi snival bol asi pred tyzdnom... bolo to o tom, ako moj brat doniesol domov nejake zvierata.. bobry lasice a take daco... ja som jedno chytila do ruky ale potom som ho pustila a vsetky sa rozutekali a ja som ich nahanala...
no uy si fakt nepametam ze by sa mi niekedy snivalo cosi ine... ako je to mozne?

dracizena
19.06.10
15:16
Nereg.

IP: .*
Vyprošuj si sny do hvězd a budou !!! A tento sen Tě směruje aby sis všimla jaký je bobr a lasička. Abys nestavěla moc velké hráze k lidem, kteří Tě i naštvali. A lasička ? Ano, buď i lasičkou, ona je rychlá, nenápadná a stará se jen o sebe. Ale vezmi si i něco od bobra. On dělá záplavy a Ty nedělej z malého problému velkou záplavu, z něj se pouč. A bobrem buď tak, že nastřádáš vody i pro jiné a tím se staneš pro ně světlem a velice zajímavým. Nebudeš mi asi rozumět, ale další sen Ti hodně vysvětlí... ahoj...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)