English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Bíle bratrstvo nabíráme nové členy

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Bíle bratrstvo nabíráme nové členy

kapin
19.12.11
15:20
Reg. před 2016

patřim do bíleho bratrstva schaníme nové členy bíle bratrsttvo jse založilo s neutralního bratrsva coš skladal z vody a kamene černé bratrstvo jse skladalo ze zemně ohně nebezké magie a noční ty to dvě bratrstva jse spolčili a založily bíle bratrstvo to jse skladá ze všech magi ale nepatří do něj černá magie a magie chaosu jinak vše chno prosíme pokud chete knam patřit napište budu rát aš vás elune provází

Rychlovka
19.12.11
18:56
Reg. před 2016

a nehledáte čarodějky?protože to bych se přidala

im
19.12.11
19:52
Reg. před 2016

ahoj Kapine měla bych zájem být členem ale nerada bych to řešila tady prosím napiš mi na mystic.immortal@email.cz

kapin
20.12.11
16:00
Reg. před 2016

ano jistě i čarodějky

Rychlovka
20.12.11
16:02
Reg. před 2016

dobře tak mi napiš na Frankinika@seznam.cz děkuji

kapin
22.12.11
15:04
Reg. před 2016

ano musíme tet nabirat nové členy rychlovko prosimtě naber nějake členy skus přemluvit vampireza je mocná vím to

vampireza
22.12.11
20:15
Nereg.

IP: 83.208.10.*
to je zajímavé že to tak vycítíš na dálku ale já teprve jsem začátečník ale mám podporu ve wicce sem trochu roztěkaná tady v tom

kapin
24.12.11
10:45
Reg. před 2016

přidáš jse knám jsi mocná podamti pimocnou ruku příjmi to

vampireza
24.12.11
11:52
Nereg.

ještě nevím ale dík za podání pomocné ruky tady je můj email kajka.kaja@seznam.cz jestli mi můžež napsat něco víc o vašem bratrstvu tady se mi to moc nechce rozebírat

im
24.12.11
13:25
Reg. před 2016

kapine můžeš mi teda napsat nebo tu napiš svuj email

vampireza
24.12.11
22:59
Nereg.

jsem jaká sme sem propojení s čenou s bílou hodně čarodějek mi říká že sem pojník černou a bílou proto se mě tak bojí nikdo neví co sem

Theodor
25.12.11
12:40
Reg. před 2016

A co takhle založit Bratrstvo Mozku? Číst nějaké knihy, soustředit se na vlastní rozvoj (například se naučit dobře jazyk, abych na fóru nevypadal jako debil... ). A nemyslet si, že moc ti spadne do rukou sama... Nezlobte se na mě, ale když vydím takovéhle diskuse, nejenže se mi obrátí žaludek, ale jsem trochu zděšen, kam to povede... K ničemu dobrému asi ne...

vampireza
25.12.11
13:04
Nereg.

Omluvám se všem na tom to foru máš pravdu sem špatná a je mi špatně samé ze sebe někdo se s tím dobře vyrovná a někdo zas ne.Přiznávám zachovala sem se jak egoistický debil.

kapin
30.12.11
10:40
Reg. před 2016

ne my jsi to dost hlídáme a navíc theodore my v bílem bratrstvu mame dost knih řeknuvám jedno sídlíme pod kostelem a v mím městě jsou několik chodeb a ty jse ještě používaj a vampirez nebojse přidej jse

Rychlovka
30.12.11
20:13
Reg. před 2016

lIDI POTŘEBUJI POMOCT! nemohu otom psát!prosím zavolejte na ?????????!pokud budete moct PROSÍM NENÍ ČAS!

Nikita23
26.04.13
14:54
Reg. před 2016

Ahoj kapine. Moc ráda bych se přidala, jestli je ještě zájem. Napiš mi o tom všechno a pak se domluvíme dále. nicole-kantorikova@email.cz a podívej se pls do sekce starosti na příspěvek podivné hodiny nebo tak nějak. Díky.

kehlar
27.04.13
10:29
Nereg.

IP: 86.49.104.*
Ahoj---jeee ja bych se taky pridal muzu poprosit o nejake info???
na kehlar@atlas.cz
predem dekuji!!!!

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)