English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 1.4.2025
Svátek slaví Hugo, zítra Erika.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 1.4.2025
Svátek slaví Hugo, zítra Erika.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Bolesti

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Bolesti

pajko11
15.05.19
14:03
Reg.19.11.16

Bolesti fyzické jsou ze značné části způsobené bolestí psychickou, ale já jsem v začarovaném kruhu kdy fyzická bolest mi nedovolí pozitivně myslet. Co s tím ???

Red
15.05.19
21:01
Reg. před 2016

Brufen

petr54
17.05.19
08:55
Reg. před 2016

Dobrý den, bolest vždy říká, že je něco v nepořádku. Pokuste se analyzovat současnou situaci a podáívat se do minulosti, tam je příčina a tu je nutné odstranit.
Zdravím
Petr

pajko11
17.05.19
11:33
Reg.19.11.16

Děkujííí. No má minulost není nikterak "zářivá", raději si na ní nevzpomínám. Ale jak se jí zbavit ?

petr54
18.05.19
09:09
Reg. před 2016

Dobrý den, Co se stalo nelze odestát. Proto s minulostí přestaŇte bojovat ale berte ji jako zdroj pro poučení.
Zdravím
Petr

Tajra
25.08.19
21:34
Nereg.

IP: 89.102.40.*
Je nutné, abyste kvůli fyzické bolesti ( kde stačí vyšetření u lékaře, tablety... ), neničila vaše duševní zdraví. Zde léčba bývá dlouhodobá.

Dracizena
27.10.19
18:49
Nereg.

IP: 185.64.40.*
Pajko... ano s bolestmi se jde k lékaři, ale i když lékař nepomůže, znamená to, že je třeba se obrátit ke hvězdám... k absolutnu... Já to tenkrát udělala a mám po bolestech... i doktor se diví...

Kelišová
21.03.20
20:17
Nereg.

IP: 109.81.208.*
Na moje chronické bolesti kloubů odvětil můj lékař, že je to stáří.Tak si představuji pana Kemra, jak klepe na dveře a říká v písni Kocábově : jsem tvé stáří... přicházím...

Jíra
24.07.20
22:37
Nereg.

IP: 37.48.63.*
Jiřinka, bolest taková za mír i svobodu bez války ve světě i u nás, je obtížná bolest v životě a tíživa.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)