English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Tolstoj

Lidé se dělí na dva druhy: jedni nejdříve myslí a potom jednají; druzí nejdříve hovoří a jednají a potom myslí.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Byvaly pritel

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Byvaly pritel

hanyska
29.07.14
09:54
Nereg.

IP: 82.145.221.*
Rozesla jsem se s pritelem. on chce se mnou byt v kontaktu a rika mi ze se mu o me porad zda. Opakuje se mu sen, ze se mi neco deje, ze mi chce nekdo ublizit a on mi nemuze pomoct. Nekdo ho drzi nebo je daleko. On se trha ze sna a budi se v noci hruzou. Co to muze znamenat prosim?

Dracizena
29.07.14
23:16
Nereg.

IP: 213.151.77.*
On je pro Tebe léčivou formou... má léčivé světlo v auře...
Určitě se vracej do jeho pole, které má velké do 2 metrů od těla.
A v této jeho zóně si sním povídej a vracejte se k nevyřešeným problémkům... Neopouštějte se a buďte spolu, třeba jen v tom přátelství, ale scházejte se častěji jak často... ...

hanyska
31.07.14
10:32
Nereg.

IP: 82.145.222.*
Dekuji ale nevim jak bych se s nim mohla schazet a komunikovat kdyz mi ublizil a i presto uvazuji, ze bych ho jeste chtela zpatky. Taky se mi o nem hodne zda. Dnes se mi zdalo ze zena se kterou ted chodi a bydli mu rekla, ze se od neho odstehuje a to znamenalo ze ja se musim nastehovat zpatky k nemu do bytu ale ja jsem se lekla a nechtela jsem. Jsem z toho zmatena.

Dracizena
31.07.14
13:51
Nereg.

IP: 213.151.77.*
To záplatované dlouho nevydrží, se říká, ale zázraky se dějí...
Povídej si s ním, zatím ve vizi a přitahuj si ho svými představami...
Čas ukáže, jestli ano a nebo ne...
Každý rozchod a smíření, je jen a jen proudění důležitých energií v myšlenkových tocích a proto se kolikrát děje, až nesmyslně, ale má to smysl v očistě určitých cévek, které se prokrvují těmi, i partnerskými zvraty.Proto Ti nemohu říci, jestli ano a nebo ne, protože bys nevyvíjela ten správný tlak v myšlení a nevyčistila by sis smysluplné kanálky od stagnací... až je vyčistíš, budou pak skutečně smyslů plné... a o to jde Tvému tělesnému strážci, kterému se říká Anděl Strážný a nebo Anděl Zdrávas... ale jde stále jen o Tvé buněčné tělo, které se, i takovým to utrpením čistí...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)