Olíwie,23 01.03.13 21:03 Nereg. IP: 109.80.145.* | Dobrý večer!Zdál se mi sen o černém pavoukovi,viděla jsem ho,bylo to něco jako tarantule.Kousnul mě do pravého ucha.Strašně jsem plakala a prosila mého přítele at´ zavolá pomoc.Najednou jela kolem zachránka a tak jsem řekla přítelovi at´ jí jde zastavit a přítel ani chvíli neváhal a běžel k silnici a záchranku zastavil.Najednou jsem se ocitla uvnitř sanitky a tam seděla paní a měla na sobě místo zachranářského oblečení světle modrý sako.Pak jsem si v tom snu říkala,že nesmím plakat jinak jí to sako umažu..Co to prosím Vás znamená?Děkuji |
Dracizena 12.03.13 23:11 Nereg. IP: 213.151.77.* | Olíwie... tou paní v modrém, takto se Ti skrze sen představil Tvůj Anděl. Tvá bytost, která Ti chce ukázat samouzdravující cestu akupresurou a proto Tě pavouk kousl do ucha. Na bolcích jsou velmi důležité body pro celé tělo... Určitě,než usneš, tak si mni ušní bolce a časem Ti Anděl poradí co dál... možná snem, nebo vizí a nebo k Tobě pošle člověka, jako duchovního poradce... Držím palce... ahoj... **** |