English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Šťastný je ten, kdo se naučil být nadšený. Ne ten, kdo se naučil závidět.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zlé síly nade mnou nemají žádnou moc. ”

Myšlenky moudrých

Schopenhauer

Jako mravenčí samička po spáření ztrácí křidélka, nyní již zbytečná, ba pro oplodnění nebezpečná, tak ztrácí též žena svou krásu hned po prvním nebo druhém dítěti. Snad se to děje dokonce z téhož důvodu.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

co dál

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

co dál

achjoo
30.07.13
21:03
Nereg.

IP: 88.100.247.*
Ahoj,
párkrát v životě (naposledy tuto noc) se mi zdává, že někam lezu-šplhám do výše a není kam dál. Kdybych chtěla vzlétnout, narazím do silné látky místo nebe,tu proříznu nožem,je tam další látka.
Dnes jsem lezla v nějakém asi 4patrovém domě po schodech nahoru a když jsem se dostala někam, kde by měla být půda,i to přelezu,vylezu i na střechu,ale nahoře a všude okolo jsou sádrokartonové desky,coby překážka,která nejde překonat.Prostě tvrdá stěna,co nejde rozmlátit a pokud ano,je tam další. A na tom vrchu domu seděl jakýsi mladík (jen postava ve snu),který by o mě měl zájem,ale já ho odmítla,že typy jako on nechci (frajírek).
Dále se mi dnes zdálo,že jsem byla na chodbě v jiné budově. Z nebezpečí,které na mě čekalo na chodbě,jsem se dostala přes okno nad wc,ale musela jsem urazit zídku nad oknem s mřížemi,pak se zřítil částečně strop a já vylezla.
Pak jsem letěla z domu,kde jsem kdysi bydlela,a nebyla tam šťastná, skákala jsem z balkonu (to se mi většinou také zdává),a mamka mi říkala,že si mám vzít padák,ale já jen kabelku (padák tam nebyl) a ta mě odnesla za plot. Pak jsem byla asi zase někde v nepříjemném prostředí a odtamtud odjela na koni a strčila jsem - chránila jsem ho - skřítka do kapsy.
Na závěr snu jsem byla v pěkném domě, kde jsem si povídala s nějakým mužem,co mi vyznal lásku,která byla zřejmě dlouho skryta.Seděl na okně a pracoval manuelně zase se sádrokartonovými deskami,ale řezal je,aby šly zpracovat.
Tak a kdo si, prosím, troufá na výklad mého zdlouhavého (směšného) snu?
Ach joo :(
Budu ráda za jakékoliv názory - tedy pokud půjde o výklad zkušených

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)