English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Co mám dělat ?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Co mám dělat ?

ta smutná
16.10.14
22:06
Nereg.

IP: 85.71.3.*
V naší třídě je jeden kluk,který je prostě unikát. Je jednoduše úžasný a já nevím, jestli se mu líbím, protože sem tam mi dává takové "prazvláštní" signály typu : pořád mě sleduje v autobuse nebo při hodině, v autobuse se mi svěřuje s různými zážitky, které by ostatním ani ve snu neřekl, ve třídě se se mnou (jsem jedna z mála) normálně baví (většina kluků od nás ze třídy neumí pochopit, že holka a kluk se mohou norálně bavit z čistého kamarádství) a já jemu také dávám podobné signály, ale upřímě jsem trochu zmatená. Jednou se semnou baví normálně a někdy na mě ani nekoukne, protože si zase "odleze" za mojí spolusedící a zase se baví s ní. Pak tu přichází ten bolestivý fakt, že ta moje spolusedící přišla teprve tenhle školní rok a od té doby jsou ty signály slabší a slabší (krom toho nám totálně rozdrobila třídní kolektiv = další důvod proč ji nemít ráda) :(. Bojím se, že bych ho ztratila jednou pro vždy a to by mě položilo, časem by se to asi zahojilo, ale... no prostě žádám o pokud možno rychlejší radu, čas je pro mě teď velmi nedostatkové zboží...

Theodor (unlogged)
17.10.14
14:09
Nereg.

IP: 77.104.223.*
Ale nepoložilo. Byť to tak vypadá, takže vynechám ono oblíbené: "počkej za 10 let... .". Rada je jednoduchá. Budeš muset sebrat odvahu a vyrazit po něm. Signály jsou pěkné, ale nemáš ještě dostatečnou zkušenost na jejich interpretaci, takže mu prostě řekni, že se ti líbí a je unikát kdesi cosi. Buď je to vzájemné, nebo ne. Poznáš.

Merit
17.10.14
23:06
Reg. před 2016

ta smutna .. ahoj :-)
kolik ti je let? chodis na ZS, nebo uz na stredni?
mej se krasne

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)