cizinka-lucie 09.04.17 20:44 Nereg. IP: 77.48.21.* | Ahoj všichni. Nevím jestli píši do správné kategorie, ale prostě píšu. Stalo se mi něco divného. Vypadalo to jakože spím a zároveň nespím. Nevím, jestli se mi to zdálo nebo nezdálo, protože jestli to byl sen, tak v tom snu jsem ležela v posteli v ložnici a najednou se se mnou začalo všechno třepat, vibrovat. Jakoby někdo buď třepal se mnou nebo s celou postelí. Chtěla jsem otočit hlavu a nešlo to. Jakobych byla v centrifuze a odstředivá síla mi bránila v pohybu. Nemohla jsem pohnout ani rukou. Všechno se pořád třáslo a bylo rozmazané. A pak to přestalo. A jelikož jsem v tom snu i ve skutečnosti ležela v posteli v ložnici, tak nevím, jestli se to nestalo doopravdy. Má někdo tušení co by to mohlo znamenat?
jakože jestli mi doma straší, tak je to docela možné. Protože už dřív jsem zaznamenala, že třeba jsem byla v kuchyni a něco jsme dělala ve dřezu a když jsem se náhle otočila tak jsem viděla tmavý stín projít za mými zády do chodby. a byla jsem sama doma. Nebo občas mám pocit, že někdo stojí v chodbičce a kouká na mě, ale já ho přitom nevidím. Mám ověřeno od holčiny, která duše vidí, že když mě nějaké místo přitahuje tak, že se do něj musím furt koukat, tak tam většinou někdo je.
za komentáře budu vděčná
|
Dracizena 14.04.17 15:04 Nereg. IP: 92.62.225.* | Lucí... ano třásla s tebou Tvá dimenze a to je Tvůj ufounek, který dnes navštěvuje ty lidi, kteří duchovně dozrávají do uvědomění a do vědění... Otvírá se Ti vnímání... vše sleduj, neboj se toho a vše si zapisuj... Také jsem to tenkrát musela prožít... To jsou začátky, kdy Tvá Duše Tě transformuje... když budeš potřebovat se mi svěřit, napiš mi na meil... jsem seznam.cz... to je teprve začátek... |