66.69 12.07.14 16:58 Reg. před 2016
| Dobrý den,opustil mě manžel,ale už asi po páté s emi zdálo,že na mě volá... ten sen je tak živý,že mě vždy vzbudí,nevím co říká,ale slyším jak na mě volá... poradíte mi prosím někdo co to znamená? |
|
Dracizena 12.07.14 18:00 Nereg. IP: 213.151.77.* | Nemáš ho myšlenkově opouštět, i když takové to myšlenky člověka tíží.
Myšlenky ale čistí jeho energie ve Tvém těle, které se tam, řekněme, zasekly, zachytily, jako do lasa při milování a nebo v hádkách.
A když se tyto jeho energie budou dlouhodobě držet ve Tvém těle, stávají se predátorskou energií a pak, po neviditelných vláknech do Tvého těla může téci jeho další a další bolestivá karma a jemu bude hej a Ty budeš v tíži... nazvu ji, že je to ten nemocný osud.
A jak z toho?
Nauč se modlit světelnou modlitbou a z mého pohledu je to obyčejné ámenování. Nauč se vizuálně obmotávat duhou a zhmotňuj, aby měla aspoň tři zářivé barvy. Nauč se, do svého, i jeho těla pomyslně sypat hvězdičky a ať svítí stříbrnou září... a tím své tělo čistíš a odpojuješ od jeho energií a jeho zóna už nebude do Tvé zóny odsouvat svůj bordel/stagnace/.Já tomu říkám, zakonzervuj sebe, i jeho, ale i je, ostatní, kdo se o Tebe slovně tře.
Jednou by Tě bolelo to, co by mělo bolet jeho... a takto, on si bude pykat za své hříchy a ne Ty, za jeho... jestli mi nerozumíš, vysvětlím podrobněji na meilu...
To snové volání, je hlas Tvého tělesného Anděla... Začni si s ním povídat směrem do hvězd a nebo svůj slovní tok směruj do středu své hlavy... Pomáhám i na dálku a proto Ti pomohu... |
|
Ondra 06.05.20 00:09 Nereg. IP: 46.135.84.* | Dobrý den, měl jsem sen že na mě přítelkyně volá "zlato" takovým tónem jako když mě budila když jsem zaspal, v tu chvíli jsem se "škubnutim" vzbudil, bylo to tak živé že jsem v první chvíli myslel že stojí vedle mě.
Druhý den jsem se dozvěděl že mě opouští.
Co my chtěl tento "sen" říct.
Dekuji |
|
Konstantin 25.06.20 12:52 Reg.3.8.20
| -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|
Konstantin 25.06.20 12:54 Reg.3.8.20
| -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|
Jani 26.06.20 02:02 Nereg. IP: 85.247.219.* | Volaní může í znamenat, že vám chce něco říct a taky í to, že mu chybíš. |
|
Dracizena 30.06.20 20:52 Nereg. IP: 178.255.168.* | když volají zemřelí, volají své SOS... nemáš je odvedené... |
|
|