English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

čokoláda

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

čokoláda

tinuska
10.03.15
08:19
Reg. před 2016

už druhý den sa mi sníva s čokoládou :) vychutnávam si ju, kochám sa ňou, je tekutá aj tuhá, niekedy s orieškami, krásne odtiene farby hnedej aj tmavohnedej ... vysvetlite mi prosím niekto význam tohoto sna ? dakujem všetkým čo prispejú :)

halil
10.03.15
10:08
Nereg.

IP: 66.249.93.*
:-)

Videla ste film čokoláda? Ak ano viete ak nie približim. :-)
No čo asi, zmyselnosť, sexualita, pudovosť ... Mimoriadne vábivé pre vás v súčastnej dobe. ( zeby ste sa bola pozriet i na film 50 odtienov sivej? :-) )

tinuska
10.03.15
19:10
Reg. před 2016

nevidela som ani jeden film, ale pozriem :)
dakujem za objasnenie :)
aspon sebavedomie mi stuplo :)

janajjch
13.03.15
00:58
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Tinuska - zdá se ti o čokoládě. Popisuješ sen nechce tě upozornit na tvůj život? Může být dobrý a máš v něm drobné výkyvy. Možná máš začít dělat změny v životě(sport... ) aby jsi nezůstala ve stereotypu. Hnědá barva je barva země. Můžeš mít ve znamení živel země. Přemýšlej sama něco vymyslíš.

janajjch
13.03.15
01:11
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Tinuska- já si tvůj sen vykládám trochu jinak. Čokoládu jako život. Máš život dobrý má drobné výkyvy , ale mohla by jsi být v určitém stereotypu. Začni s jarem dělat změnu sport,tanec... Hnědá je země, nejsi živel země. Přemýšlej

tinuska
14.03.15
08:50
Reg. před 2016

jej dakujem za dalsi komentar :) ja som byk tak mozno to s tym suvisi :) a ozaj citim ze chcem nieco zacat robit uz ... ten stereotyp ma zabija

Dracizena
14.03.15
18:09
Nereg.

IP: 213.151.77.*
a já se také se svým málem přidám...
Proč se tento sen opakuje? Protože skrze hnědou barvu k Tobě Tunis, mluví Tvé aurické pole, vrstvení hnědé barvy... Ale jak sen Ti prozrazuje, v této hnědé máš i tvrdé oříšky a to je povaha. Vracej se i do dětství a vzpomínej, kdy jsi byla paličaté, vzpurná, umíněná a ne a ne povolit... někteří býci umí být i tvrdým oříškem, ale když se rozlouskne, tak z něj vytečou nádherné andělské barvy Tvého spojení s duchovnem...
Vzpomínkami rozmělňujeme tu svou tvrdost a pak do rozmělněné aury se může narodit, i Tvůj Duch, kterému se říká Duchovní Dítě...
Hnědá čokoláda je hmota a aurické pole je podobnou hmotou, jen ne každý ji cítí a vidí... Ty ji vidět budeš...

tinuska
16.03.15
15:47
Reg. před 2016

ano Dracizena mas pravdu
bola som v detstve a mozno aj neskor tvrdohlava
dakujem aj za tvoj vyklad mojich snov ...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Čtení z ruky
Kompletní popis a metody čtení z ruky.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)