randy 27.08.10 16:24 Reg. před 2016
| Od té doby,co jsem si přečetl pár knížek o magii jsem pořád v pozoru,protože se mi zdá,že mě pořád obklopuje temná strana.Nemohu přijít na žádné kouzlo,které by mě zbavilo temné strany,ale nevím proč.Jestliněkdo zná nějaké dobré kouzlo,které by mohlo působit,tak mi ho prosim napište. |
|
Merit 27.08.10 18:20 Reg. před 2016
| Ahoj randy :-), popros Boha, andely, archandely, at ti pomuzou.. ta prosba by mela bejt uprimna.. jestlize to myslis vazne a znas uz to temno.. je tu druha strana.. "svetlo".. zadny souboje..vzdy budes slabsi (to kazdej z nas).. oni to pro tebe udelaji, pomuzou ti.. ja tomu verim.. necaruj, nemanipuluj.. vyprdni se na to.. ja vim, ze to cloveka laka.. ale to co se za to zaplati.. to za to nestoji.. :-)
je to boj o nasi dusi.. od Boha.. dostanes mnohem vic.. a to jeho naruc.. ja jsem vlastne zacala podobne.. a zacalo to kravinou.. zvedavosti.. je to samozrejme tvoje svobodna volba.. vse bude tak, jak si to udelas :-) .. nenutim te..
mej se krasne.. pa |
|
fantomas 02.09.10 13:15 Nereg. IP: .* | pomužu ale kdyby nějaké bily,HA HA!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
halifaxka 29.09.10 23:48 Nereg. IP: .* | Ahoj randy, je to jednoduché, pokud jsi vytáhl nějakou bytost z knihy tak na to funguje obrazec tří kruhů vzájemně propojených, nejlepší je na to kniha Lexikon Magie a kouzel, tam se můžeš na kruhy podívat, vyrýt je do bílé svíčky a požádat anděly o ochranu. |
|
cerber 24.05.11 21:33 Nereg. IP: 90.179.164.* | randy.. pokud ses zabyval necim temnym.. tak se nemuzes divit ze te ted ta negativni energie obklopuje... je jen na tobe jestli sam uvnitr chces aby te obklopovala dale nebo ne... musis to prebit svoji pozitvni energii... je to vzdy v nas... a zadnym kouzlem to neodstranis.. mozna to jen zmirnis ale nezbavis se te negativni energie uplne... |
|