English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Feuerbach

Každá hlava, byť je sebeuniverzálnější, je vždy poznamenána určitým, ať už ostrým nebo tupým, jemným nebo hrubým, dlouhým nebo krátkým, rovným nebo zahnutým nosem.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Duch mi rozbijí věci

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Duch mi rozbijí věci

duchaboj
17.10.17
11:55
Nereg.

IP: 85.132.167.*
Dobrý den, dnes jsem se vzbudil a zjistil, že mám rozbitý vibrátor, už mi rok funguje a z ničeho nic jsem ho našel a byl rozbitý. Před týdnem mi umřela kamarádka, tak mě napadlo jestli ho nemohla používat ona. Prosím, poraďte, může duch používat vibrátor ?

lenkula
17.10.17
12:02
Nereg.

IP: 85.132.167.*
Určitě je to možné, stalo se mi něco podoblého s mým análním kolíkem

Dracizena
26.10.17
21:57
Nereg.

IP: 185.64.40.*
Duch neposouvá, ani nebere hmotné věci, ale vypne mysl člověku, dá si ho do své hypnosy a člověk si to rozbije sám a neví o tom, že to byl on sám... A nebo, s nábytlem posouvají ufouni... ti také navštěvují lidi kteří mají představy, až mimosmyslové... Duchaboj, docela jistě můžeš očekávat svého ufounka... a nedělám si legraci... nerada přesvědčuji, tomu věř, ale tomuto věř... držím palce a pomohu Ti svými vibracemi, aby Tě duchovno neválcovalo tak moc...

Luis
02.06.19
04:54
Nereg.

IP: 216.209.222.*
Tak jsem tady nebyl pár let a koukám ty jsi ješte více ujetá jak tehdá. Měla by jsi se začít léčit čarodějnice jedna.
Na takovéto věci je jednoduchý recept. Než půjdeš spát , uveď se v posteli do klidu, zformuluj otázku na kterou chceš znát odpověď a tu si tak v pohodě opakuj do usnutí. Ráno , nebo příští ráno budeš znát odpověď.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)