duchaboj 17.10.17 11:55 Nereg. IP: 85.132.167.* | Dobrý den, dnes jsem se vzbudil a zjistil, že mám rozbitý vibrátor, už mi rok funguje a z ničeho nic jsem ho našel a byl rozbitý. Před týdnem mi umřela kamarádka, tak mě napadlo jestli ho nemohla používat ona. Prosím, poraďte, může duch používat vibrátor ? |
|
lenkula 17.10.17 12:02 Nereg. IP: 85.132.167.* | Určitě je to možné, stalo se mi něco podoblého s mým análním kolíkem
|
|
Dracizena 26.10.17 21:57 Nereg. IP: 185.64.40.* | Duch neposouvá, ani nebere hmotné věci, ale vypne mysl člověku, dá si ho do své hypnosy a člověk si to rozbije sám a neví o tom, že to byl on sám... A nebo, s nábytlem posouvají ufouni... ti také navštěvují lidi kteří mají představy, až mimosmyslové... Duchaboj, docela jistě můžeš očekávat svého ufounka... a nedělám si legraci... nerada přesvědčuji, tomu věř, ale tomuto věř... držím palce a pomohu Ti svými vibracemi, aby Tě duchovno neválcovalo tak moc... |
|
Luis 02.06.19 04:54 Nereg. IP: 216.209.222.* | Tak jsem tady nebyl pár let a koukám ty jsi ješte více ujetá jak tehdá. Měla by jsi se začít léčit čarodějnice jedna.
Na takovéto věci je jednoduchý recept. Než půjdeš spát , uveď se v posteli do klidu, zformuluj otázku na kterou chceš znát odpověď a tu si tak v pohodě opakuj do usnutí. Ráno , nebo příští ráno budeš znát odpověď. |
|