English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Hexana Sara Dana Miková Glacová

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Hexana Sara Dana Miková Glacová

spojmese
26.06.14
11:55
Nereg.

IP: 90.178.21.*
Hexana Sara Dana Miková Glacová!!!! POZOR. Kdo se chce přidat k JIŽ podanému trestnímu oznámení na tuto zrůdu, at´ napíše na tento email : spojmese@seznam.cz Okradla vás? vylákala z vás peníze? museli jste se kvůli ní zadlužit? věšela vám báchorky na nos o své ležící matce, že nemá své rodině dát co jíst atd??? citově vás vydírala a jen vás využila. Musí být za to potrestaná,ale bude jen díky vám, kteří se přidáte!!!

andula2007
14.01.15
11:39
Nereg.

IP: 194.228.38.*
Tato žena cíleně "vydírá" a láká z lidí peníze pod slibem pomoci, ale nic nedokáže, jen přijdete o peníze! Nevěřte jí ani pozdravení!!!!
ivím se, že naše justice takové lidi neumí potrestat! Ale nedejte se! Přidejte se k těm, které obrala!

Rumpplex
14.01.15
12:07
Nereg.

IP: 79.212.183.*
Ja jsem byl jednou u vestkine, aby mi predpovedela budoucnost. Sedim uni ona se na mne podiva a pak se podiva z okna a znovu na mne. A rika: Mate zelenou Mazdu. A ja nato: Jo mam. Ona nato: Tak to budete v budoucnu muset hosne chodit. A ja nato: jakto!!!:o A ona nato: Prave vam ji ukradli.

kletba
14.04.15
08:47
Nereg.

IP: 93.190.152.*
Podvodnice, která jen připraví o peníze a nepomůže. Jde jí jen o to, aby z Vás vyrazila co nejvíc peněz, sama vystupuje jako nemajetná, ale není tomu tak, žije se na dost vysoké úrovni z Vašich peněz a za zády se vysmívá. Nepůjčujte jí nikdo peníze, ani si pro ni neberta půjčku, i když Vám bude tvrdit, jak vše splatí . lže! Nedá Vám ani korunu, jen Vás okrade jako ty, kterým to udělala před Vámi Je to přesně tak, jak tady už mnohokrát bylo popsáno. Pozor na ni, vystupujte i pod jinými jmény a peníze si nechává zasílat na příbuzné a známé. A je to vynikající herečka a manipulátorka, dostane Vás tam, kam potřebuje. Pozor na ni!!!

kletba
14.04.15
08:47
Nereg.

IP: 93.190.152.*
Podvodnice, která jen připraví o peníze a nepomůže. Jde jí jen o to, aby z Vás vyrazila co nejvíc peněz, sama vystupuje jako nemajetná, ale není tomu tak, žije se na dost vysoké úrovni z Vašich peněz a za zády se vysmívá. Nepůjčujte jí nikdo peníze, ani si pro ni neberta půjčku, i když Vám bude tvrdit, jak vše splatí . lže! Nedá Vám ani korunu, jen Vás okrade jako ty, kterým to udělala před Vámi Je to přesně tak, jak tady už mnohokrát bylo popsáno. Pozor na ni, vystupujte i pod jinými jmény a peníze si nechává zasílat na příbuzné a známé. A je to vynikající herečka a manipulátorka, dostane Vás tam, kam potřebuje. Pozor na ni!!!

Mirka1962
20.09.18
13:57
Nereg.

IP: 86.49.227.*
Paní Dana si ode mne půjčila 100 000, že mi za to pomůže s nemocnou maminkou. Maminka zemřela a paní mi peníze nevrátila. je to smutté, že lidské hyeny dokážou takhle zneužít cizí neštěstí. nemám sílu to z ní tahat.

Hexana-sara
06.11.18
17:36
Nereg.

IP: 188.175.196.*
Sprosta lez!!! Nikdy jsem nikomu nedelala nic na zdraví!!

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)