English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Čtení z ruky
Kompletní popis a metody čtení z ruky.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jak se chodí štěstí naproti?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Jak se chodí štěstí naproti?

-Den-D-A
13.02.24
10:19
Nereg.

IP: 213.155.227.*
Ahoj zdravím. Vedu celkem normální život, občas nějaké trauma z dětství atd. Pracuju, pomáhám lidem, snažím se žít pozitivně, koukat na lepší stránku věci, hledat řešení i tam, kde je obtížné je najít. Přesto mám v sobě obrovskou díru, kterou neumím naplnit. Vím, že mi něco chybí a mám pocit, že je to právě ten přítel. Mám 27 a poslední vztah jsem měla téměř před 5ti lety. Všichni říkají, že jsem vybíravá, nejsem znám jen své hodnoty. Jak jít naproti štěstí a potkat někoho? Už jsem vyzkoušela témř vše.

Dajda
14.02.24
11:19
Reg.29.6.18

Moje kamarádka mi kdysi, když jsem byla v podobné situaci, že po tom nemám tolik toužit. A vskutku, když jsem to hodila za hlavu a začala se více zabývat sama sebou, tak jsem najednou měla tolik zájemců, že mi to až bylo na obtíž. Spřízněnou duši můžete potkat doslova všude, v domě, v obchodě, na zastávce, na ulici, ale jít štěstí naproti znamená, chodit na veřejné akce, které vás vysloveně baví, s úmyslem si to užít a ne někoho najít. Také se nemusíte vyloženě držet své představy partnera a i z kamarádství může vzniknout pěkný vztah. Přeji hodně štěstí.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)