Maty 30.08.10 14:26 Nereg. IP: .* | .. bych spala, třeba celé dopoledne, kdyby to šlo. Trvá to už několik dní. Dcera mi říká :" To nic není, mami, to se připravuješ na hybernaci." Léto ještě nekončí a já už takhle.. jako medvěd brtník.. Má někdo taky tohle spací období? To jsem zvědavá, co budu dělat v zimě. Děkuji za všelijaké názory. |
|
Merit 30.08.10 15:49 Reg. před 2016
| ahoj Maty :-)*
taky dost hajam :-D.. ono je to dobre.. telo se tak brani.. kdyz jsou stresy.. atp..to jeste budme radi/rady :-), ze je to tak..
taky nam uz neni 20let, co si budeme povidat?..hm? :-)
kdyz si vzpomenu na to obdobi, co clovek dokazal udelat prace :-).. jak jsem litala po byte a surovala a ... :-)
krasny je na tom to, ze ted uz muzeme.. kdyz byly deti maly, slo to?
clovek musel litat po byte i v horeckach.. porad v plny zbroji ..
to uz minulo.. tak hlavne, at nas Buh opatruje.. tak jak se stara on, to nema obdoby :-).. kazdej den mu dekuju.. za to, ze se rano postavim na moje hnaty.. ze muzu chodit, ze si sama dojdu na zachod.. atp.. pac tohle treba taky jednou nepujde.. a fakt to neni samozrejmost..
mej se krasne.. ostatni taky :-**
 |
|
Flíček 31.08.10 11:16 Nereg. IP: .* | Ahoj, já tedy včera taky měla chuť prospat den. Ráno jsem byla darovat krev a jsem po tom vždycky hrozně ospalá. Lehla jsem si po obědě tak na dvě hodinky, ale pak mi to samo nedalo a šla raději něco dělat :-) A večer jsem zapadla v 10 do postele totálně mrtvá :-). Taky to hodně dělá to pochmurný počasí a zima :-). hezký den. |
|
Maty 07.09.10 22:59 Nereg. IP: .* | Děkuji za názory, je fakt, že hodně běhám po lese a sbírám houby a ostružiny.. jestli třeba už vzduch nezesílil a mně to uspává. Je podivné, že během celého spaní se mi zdá spousta snů. Ale necítím se unavená nebo rozlámaná, prostě jenom spali a spali a spali.. Před chvílí jsem se dozvěděla, že ze ZOO utekl medojed, tak abych postavila na kafe..
Přeji všem sladké pospáníčko. |
|