English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jako Růženka šípková..

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Jako Růženka šípková..

Maty
30.08.10
14:26
Nereg.

IP: .*
.. bych spala, třeba celé dopoledne, kdyby to šlo. Trvá to už několik dní. Dcera mi říká :" To nic není, mami, to se připravuješ na hybernaci." Léto ještě nekončí a já už takhle.. jako medvěd brtník.. Má někdo taky tohle spací období? To jsem zvědavá, co budu dělat v zimě. Děkuji za všelijaké názory.

Merit
30.08.10
15:49
Reg. před 2016

ahoj Maty :-)*
taky dost hajam :-D.. ono je to dobre.. telo se tak brani.. kdyz jsou stresy.. atp..to jeste budme radi/rady :-), ze je to tak..
taky nam uz neni 20let, co si budeme povidat?..hm? :-)
kdyz si vzpomenu na to obdobi, co clovek dokazal udelat prace :-).. jak jsem litala po byte a surovala a ... :-)
krasny je na tom to, ze ted uz muzeme.. kdyz byly deti maly, slo to?
clovek musel litat po byte i v horeckach.. porad v plny zbroji ..
to uz minulo.. tak hlavne, at nas Buh opatruje.. tak jak se stara on, to nema obdoby :-).. kazdej den mu dekuju.. za to, ze se rano postavim na moje hnaty.. ze muzu chodit, ze si sama dojdu na zachod.. atp.. pac tohle treba taky jednou nepujde.. a fakt to neni samozrejmost..
mej se krasne.. ostatni taky :-**

Flíček
31.08.10
11:16
Nereg.

Ahoj, já tedy včera taky měla chuť prospat den. Ráno jsem byla darovat krev a jsem po tom vždycky hrozně ospalá. Lehla jsem si po obědě tak na dvě hodinky, ale pak mi to samo nedalo a šla raději něco dělat :-) A večer jsem zapadla v 10 do postele totálně mrtvá :-). Taky to hodně dělá to pochmurný počasí a zima :-). hezký den.

Maty
07.09.10
22:59
Nereg.

Děkuji za názory, je fakt, že hodně běhám po lese a sbírám houby a ostružiny.. jestli třeba už vzduch nezesílil a mně to uspává. Je podivné, že během celého spaní se mi zdá spousta snů. Ale necítím se unavená nebo rozlámaná, prostě jenom spali a spali a spali.. Před chvílí jsem se dozvěděla, že ze ZOO utekl medojed, tak abych postavila na kafe..
Přeji všem sladké pospáníčko.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Vrba přání
Vyřčené přání je napůl uskutečněné přání... Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)