ludmila bendig 10.02.10 14:46 Nereg. IP: .* | tak ze mne se zdalo ze mne nekdo chtel ukract s auta a ze tam bil i muj kluk no a ze mi sme tam jen tak se dili davali sme si pusi no a ze sni ce ho nic se ukazali nejaky lide co nas chteli unist no ale ja sem jim ne videla do tvare a to ja ne chapu a moje sestrenka tam bila taky v tom snu a ona visla a ven a videla to a zacla kricet ze poooomoc pomoccc ale nikdo tam ne bil a moji sestrenici se to taky zdalo a mi mu klukovi takyy ne chapu... .. |
|
Denisa Kolcakova 11.02.10 17:27 Nereg. IP: .* | tak to ti nevjerim paso hehehe ... .. ne fakt se ti to zdalo jo ... .. hehehehe taak mi otom zeknes ve skole oki |
|
pasan.D.y.Y.y. 12.02.10 15:08 Nereg. IP: .* | tak ze zdalo se mi ze sem mnela plno travi no a ze ja sem hulila a hulila a bila sem moc moc zhulena a pak ze tam prosla moje laska a ja nani ze co tu chces padej domu a on ze at nehulim us at prestanu ale ze ja nenen a pak to dio |
|
Denosa Kolcakova 21.02.10 22:37 Nereg. IP: .* | nene co kecas ludmilo to bylo uplne jinak tak si laskavje nevimejslej jo ok... jaaj caje oda pes nadikhel ... .. hahhah |
|