English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Šťastný je ten, kdo se naučil být nadšený. Ne ten, kdo se naučil závidět.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zlé síly nade mnou nemají žádnou moc. ”

Myšlenky moudrých

Shaw

Já jsem zjistil,že jakmile si pustím nějakou ženskou k tělu, začne žárlit, podezírat, vnucovat se a šíleně otravovat. Zjistil jsem, že jakmile se já spustím s nějakou ženskou, je ze mne sobec a tyran. Ženské všechno obrátí vzhůru nohama.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Jízda vlakem

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Jízda vlakem

Neophertiti
29.07.10
21:42
Reg. před 2016

Stála jsem na přeplněném nástupišti s jedním mým kamarádem (Honzou), který kdysi ve skutečnosti nebyl jen můj kamarád a máme dodnes trochu zvláštní a příležitostně ne jen kamarádský vztah, přesto, že oba máme stálé partnery. Když jsme nastupovali do vlaku, poslal mně s některými mými známými do jiného vagonu, než do kterého šel on. Myslím, že odešel se svou přítelkyní. Nastoupila jsem tedy. Ve vagonuu byli nějací lidé z rodiny, moje nejlepší kamarádka, jeden starý pán u okna a nějaká hosteska, která na vozíku prodávala jídlo. Měla jsem ale docela nervy, protože jsem nevěděla přesně, kde mám vystoupit. Zkoušela jsem Honzovi volat, ale nakonec jsem si to rozmyslela, a telefon zaklapla. Pořád jsem ale stresovala ohledně zastávky. Všichni mí známí kromě starého pána a hostesky vystoupily džív, než já. Pak konečně vlak zastavil na zastávce, o které jsem si myslela, že by mohla být správná, a tak jsem vystoupila. Zjistila jsem, že Honza je taky venku z vlaku, ale jak vlak odjížděl, zjistili jsme, že jsme oba vystoupili na špatné zastávce, ale už nemůžeme nastoupit zpět.

Meduza Fless
07.08.10
22:14
Nereg.

IP: .*
Pôjde o prácu,ale ako vyplýva z konca sna,nebude úspech,ani správna voľba

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)