English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Sekera

Na ženách je nejkrásnější to, co si jen domýšlíme nebo představujeme
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Každou noc EX

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Každou noc EX

každou noc ex
08.02.14
13:54
Nereg.

IP: 94.242.73.*
již skoro 3 týdny mám každou noc sen o mém bývalém příteli, ve snu jsme vždy šťastní že se vidíme a máme si toho strašně moc co říct.neviděli jsem se asi přes rok nemám o něm žádné informace krom mých snů ve kterých mi vypráví co se mu děje a já zase co se děje mě.. nevím co si o tomhle myslet

Dracizena
08.02.14
17:45
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Čistíš si ho ze svého těla. Jeho energie nesmí ve Tvém těle uvíznout, pak bys žila jeho karmu a on tvou.Ale jeho je mnohem bolestivější.
Vzpomínej na něj v dobrém, jeho Anděl tě o to žádá a proto ti posílá tyto sny. Obaluj jeho tělo do zelen+modré+žluté duhy a sebe do hnědé+oranžové+ fialové a ámenuj za vás oba ... Věnuj se tomuto uzdravujícímu rituálku do 3 měsíců, to bude stačit... ahojky...

dotaz
09.02.14
18:09
Nereg.

IP: 94.242.73.*
může se mu zdát něco podobného ?

Dracizena
09.02.14
20:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Může, ale záleží, kolik Tvé sexuální energie v něm je uskřípnuto.
Obyčejně ženy pohltí do svého těla a do větší hloubky tu partnerovu sexuální energi, ale pak ji hůře z těla dostávají a proto to trvá déle, i roky... A mužský obyčejně nevpouští do své smyslnoti, do její hloubky, ženskou energii, proto rozchody mají jednoduší a dokáží si rychleji najít novou partnerku...
Mluvím o průměru, ale jsou jedinci, kteří mají cit a rozchod prožívají těžce, jako ženy a s letitýma vzpomínkami, které neumí zapudit... ale to je život...
Kdo má ale silnou myšlenku, může u druhého probouzet vzpomínky na sebe, pokud v tom není jízlivost, ale jen vibrační uzdravování.
Já toto běžně tvořím, když je to k účelu zdravému, ale musím cítit, že mě shůry vedou a musím mít náležitou ochranu a to, uzemnění a propojení a pak se do člověka nenavážejí zbloudilí ufouni. To pak nedopadá dobře ...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)