Luciuskova 10.03.15 15:28 Reg. před 2016
| Dobrý den,
již asi měsíc se mi stává, že vždy když pohlédnu na hodiny je 15:24. V tuto dobu jsem dříve jezdívala vlakem ze školy, tak se vždy pousměji když na ty hodiny mrknu a je 15:24, ale už se to děje až podezřele často až se mi to nelíbí (průměr cca 5x týdny - takže skoro denodenně). Nevíte někdo prosím, jestli to má nějaký význam, popř. jaký? |
Dracizena 11.03.15 11:52 Nereg. IP: 213.151.77.* | Lucí, je to tak, Tvá mysl Tě vede všímat si času a Tys ten čas nádherně spojila s časem, kdy jsi jezdila v tuto dobu ze školy.
Tělo se i vzpomínkami částečně čistí a proto vzpomínej, co všechno se ve vlacích dělo, čeho všeho jsi byla svědkem a které děje se Ti dostaly pod kůži.Třeba, někdo tě bolestivě strčil, nebo spolužák sprostě urazil a nebo se tam něco semlelo... A tyto důležité události si vypisuj do sešitu, aby se dostaly vzpomínky z hlavy ven. V letech by tě bolela pravidelně hlava a nevěděla bys od čeho... A bolí třeba ze vzpomínek, které se v hlavě nesmí skladovat, aby nezakořenily...
15:24= 12 a to je kruh, který když se nevyčistí, pak v těle, i vlavě bolí. Jsou to jen enegie, které dnes musíme sladit se svým tělem... pááá |