tuzba 15.03.11 13:48 Reg. před 2016
| Mili citatelia potrebovala by som pomoc pretoze mam pocit ze som urieknuta . V MOJEJ RODINE SU CHOROBY KTORE SU TAZKO LIECITELNE, TAKTIEZ SA MI NEDARI V NICOM NESOM SPOKOJNA ANI V MANZELSTVE DLZOBY NAM PRERASTAJU CEZ HLAVU NEVIEM SAMA POCHOPIT CO SA STALO ,TIETO PROBLEMY UZ RIESIM DLHO A NEDARI SA MI ,NAOPAK ESTE VIACEJ PRIBUDAJU BOLA SOM UZ AJ V TAKEJ SITUACII ZE SOM POMYSLALA NA SAMOVRAZDU ,BOLA BY SOM RADA KEBY SA NASIEL CLOVEK KTORY BY MI DOKAZAL POMOCT. vvopred dakuje vsetkym ktory si to aspon precitali |
|
Briseovna 19.03.11 16:55 Reg. před 2016
| nevím jak bych ti v téhle situaci mohla pomoci. Ale neztrácej naději. Vždy se najde přeci něco pro co žít. |
|
tuzba 20.03.11 15:19 Reg. před 2016
| dakujem ti za podporu. |
|
nini1973 26.03.11 23:58 Nereg. IP: .* | existuje urieknutie,ktore sa vlecie 7 generacii.O co blizsie je k 7,o to je slabsia.Existuju ludia,ktori sa tomu venuju a vedia Ti pomoct.Najvacsiu pomoc mas vsak v sebe.Zmen svoje myslienky,svoj postoj a prestan sa lutovat. Z psychickych problemov su zdravotne problemy. Osobne Ti odporucam pozriet film Secret. Stiahnes cez ulozto. Zober svoj zivot do vlasstnych ruk a zacni konecne zit a nie prezivat.Drzim palce a verim,ze to zvladnes |
|
tuzba 28.03.11 18:17 Reg. před 2016
| ahoj urcite si to pozriem a dakujem ti,som rada ze si ma trosku potesil svojim prispevkom dakujem. |
|