EHAnna 06.10.19 06:14 Nereg. IP: 195.113.135.* | Dobrý den, prosím o pomoc s výkladem mého dnešního snu...
Spím, najednou slyším divné zvuky, které mne probudí a říkám si:asi je na půdě kuna... Jenže, do toho mi zvoní telefon a volá mi kolegyně z práce, že musím ihned přijet... Jenže já najednou zjistím, že nejsem doma, ale u někoho neznámého na chatě a je tam i celá moje rodina... Začnu si balit věci a nemohu vyjet autem z brány... Je zamčeno a shání se klíče...
Mezi tím, se probouzím a kontroluji telefon - všimnu se jen času 01:03.
Upadam znovu do probíhajícího snu, najednou se dostanu už do nemocnice kam mě volala kolegyně kvůli pacientovi... Cítím zmatek, stres a bezmoc... Opět se probouzím a slyším reálné kroky... . Ihned jsem paralizovaná a ač mám pocit, že jsem vzhůru... Nemohu se pohnout.. Najednou vidím u své postele bytost: nevím zda je to muž nebo žena... Ale vypadá jako velká statná bytost... Natahuje svoji ruku k té mé... Bere moji pravou ruku k sobě a kousne mě do ní... Cítím jen malou bolest, ale najednou tlak v krku a postupně v celém těle... . Cítím jako by se do mě přes to kousnutí dostal... Jako bych ho do sebe pohltila... Najednou cítím velkou úlevu a klid...
Jsem vzhůru... Sedím v posteli a za chvilku usnu... Ten ,,sen,, mám jasně před sebou a cítím všechno i teď...
Může mi někdo prosím vysvětlit co se stalo a co mi tím chce říct? Děkuji |