Beruška1601 13.02.12 02:01 Reg. před 2016
| Už viackrát sa mi opakoval sen o krásnej izbe. Raz to bolo v dome kamarátky, potom v dome bývalého (vtedy som s ním ešte chodila) potom zas u kamarátky... sen sa stále nejak menil, dej bol zakaždým iný, no vždy to došlo k tomu, že som vedela, že je v dome izba, ktorá je proste úchvatná a chcela som ju vidieť. Prvý krát keď sa mi snívala tá izba, mi ju kamarátka ukázala, boli tam obrazy, bola taká tmavá, ako pri tlmenom večernom svetle, raz to bola spáleň, raz akoby obývačka, naposledy to boli ako 2 izby prepojené - spáleň a v druhej miestnosti bol stôl a stoličky. Prvý krát mi ju kamarátka ukázala hneď, no keď sa mi snívala tá izba druhý krát, v sne som ju chcela vidieť, no ako keby mi ju tajili, nechceli mi ju hneď ukázať, že takú izbu v dome nemajú, no ja som bola neoblomná, vedela som, že tam je a tak som ňou bola uchvátená, že som ju chcela stoj čo stoj vidieť. Ešte viem, že hoc sa tá izba menila a vždy bola v inom dome a u iných ľudí, ale vždy bola na poschodí, v strede domu, nikdy nie na kraji a bola veľká a svetlo tam bolo vždy večerné a farby - také tmavšie - fialová, bordová, červená tuším a bola veľmi útulná tá izba. Čo to môže znamenať? |