Lump 29.07.10 19:25 Reg. před 2016
| Ahoj, může se mi někdo podívat do tarotu a zjistit, zda chlap, do ktereho jsem se zamilovala, to má stejně? Když to přeženu, tak z 10 chlapů mě chce 9, ale ten který je pro mě teď na prním místě, mě zdá se odmítá... a nebo se bojí ... já nevím. Když jsme spolu, tak se cítím v bezpečí, dobře, příjemně, sex je úžasnej a já bych z fleku řekla, vezmi si mě, chci být tvojí ženou. On se jako by nemůže otevřít... .srdcem. Můžu to nějak změnit? Děkuju za pomoc :oD L. |
|
Mauci 01.09.10 15:25 Nereg. IP: .* | Mužeš bud na něj milejší a pořát se sním kecej potom když ti něco svěří tak to nikomu nesmíš říct potom k tobě stratí duvěru když to řekneš někomu! a potom se už nějak časem zblížíte ,já jsem si to taky myslela že mě ten kluk do kterýho jsem ted blázen že mě nechce a co ted řekl esi sním chci chodit no a bylo to,a dělala jsem to jako ty aji i stejný problém jsem měla časem se to podá! ... . |
|
Gaborka 16.07.13 13:06 Nereg. IP: 80.193.98.* | no teda vi ste sa zblaznily vi fakt veriithe takej hlupossty? preboha ludiia ved sa spmetujte prosiim vas///!!lasku citi len vi a nikdo ini preto vam druhi clovek poradit nemoze lebo neviie co citis sam/sama si musis poradit a ne na tuto sprustu stranku cakat kedi ta nekdo obevi !! haaaa |
|
Gaborka 17.07.13 13:02 Nereg. IP: 195.168.43.* | Gaborka prečo to tu chodíš čítať keď tomu neveríš hahaha |
|