English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Lidé v tomto domě budou šťastní. ”

Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Uč se z cizích chyb, neboť život není dost dlouhý, aby je člověk spáchal všechny sám.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Magie,kouzla

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Magie,kouzla

Rychlovka
07.09.11
17:45
Reg. před 2016

ahojky nevíte někdo kouzlo které odhalí bránu do jiného světa nebo něco jak se přeníst do jiného světa?prosím napište mi :)

konik098
16.09.11
20:04
Nereg.

IP: 188.95.60.*
jé, tak nad tím já uvažuju skoro celý svůj dosavadní život ale zkus astrální cestování podle toho co jsem četla by to mohle být podobné :)

Stana
23.08.17
04:36
Reg.23.8.17

Přeji si pro sebe a svou rodinu stálou finanční hojnost..a tak se stan! 7dekuji

Arpiia
18.02.18
22:29
Reg.18.2.18

Ahoj lidičky. Najdu učitele co by mě naučil vidět auru a umět léčit? Také bych se chtěla zdokonalit ve vidění do budoucnosti. Také bych chtěla poprosit o rituál na ochranu. Předem Vám moc děkuji za odpovědi &128521;

karolina
23.02.18
14:06
Nereg.

IP: 109.183.180.*
jak se muzu dostat do sveta bez napadnuti ze by mne nikdo nevidel proste vite co zejo prosim prosim vas je mi 28 let aby ste vedel/a

Lumpino
24.02.18
05:28
Reg. před 2016

Vše je o duševním výcviku. Ale je to náročné a trvá to delší dobu. Dá se leccos urychlit využitím spánku, respektive posledních myšlenek před usnutím, ale stejně to chce trpělivost a cvičení.
Zadejte si do gůgle vyhledávače termíny jako Frabato (je tam také fórum), grimoar(cz) a podobně.
Kdo ale chce opravdu něco poznat, tak zkuste dlouhodobě, každý večer v postýlce před spinkáním meditaci o jménu nějaké "vyšší" moci, andílka, "pohanského" bůžka a podobně (jako to páchlai např. ve strém egyptě a řecku, viz překlady magických papyrů), s příslušným přáníčkem. Je ale potřeba vydržet, tvrvá to trochu déle něž se projeví.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)