English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Vrba přání
Vyřčené přání je napůl uskutečněné přání... Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Rotterdamský

Kdo vášnivě miluje, nežije již v sobě samém, nýbrž v milované bytosti; čím více opouští vlastní bytost a takřka přechází v toho, jejž miluje, tím větší rozkoš pociťuje.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

mista kde jsem nikdy nebyla

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

mista kde jsem nikdy nebyla

pettkaa
24.12.13
22:40
Nereg.

IP: 78.45.204.*
Casto se mi stava ze ve skutecnosti navstivim mista, kde jsem niky v zivote nebyla, ale presto se v mych snech objevi jeste driv, nez to misto opravdu navstivim.Nekdy jsem z toho i sama zoufala a taky me to desi,rikam si nahoda? Nekdy se presvedcim aniz bych chtela, ze to nahoda fakt neni . Jen nevim co si o tom mam myslet a jak to pochopit. At jsou to domy, panelaky, chodby urcite situace. Nekdy me jen v okamziku napadnou urcite osoby a ten den je potkam. Jak tomu kam porozumet? Mam nejaky 6 smysl, ktery by se dal i prohloubit?

Jannaa
25.12.13
21:05
Nereg.

IP: 89.177.202.*
Také se mi stávají podobné věci,např.sny, které něco předpovídají.Musím si ty symboly sama rozebrat a přeložit si sen,co znamená, co se stane. Ale jenom sama sobě.Nebo se mi často stává,že čtu noviny a dívám se na konkrétní slovo a někdo,kdo je v místnosti zrovna to samé slovo v tu vteřinu použije ve větě,co zrovna říká. Nebo mám v mysli nějakou myšlenku a v rádiu někdo v tu chvíli použije jedno slovo z mé myšlenky. Já si myslím,že je to nějaký šestý smysl.Také nevím,co s tím. Často se mi také stává,že člověk,který mi bolestně ublíží činem nebo pomluvou,později na něm vidím odplatu. Každý člověk,se kterým přijdu do kontaktu mi z něho vyzařuje do těla něco zvláštního,neumím to popsat,je to něco jako když jíme třeba bonbony a každý má jinou chuť nebo vůni. Jako když vidím do toho člověka a poznám co je v něm-povahové vlastnosti.

Dracizena
27.12.13
22:26
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Petko a Jano... rostou vám nové čakry a čakry jsou nic jiného, než antény, tykadýlka ze slunečních paprsků...
Říká se tomu, že se vám otvírá 3.OKO
A proč Petko znáš místa kam přijedeš až pak?
No protože Tvé tělesné buňky jsou mnohem a mnohem chytřejší jak Tvůj rozum a umí si svými tykadly osondovat místa, kam tě nohy povedou...
Ty anténky totiž tečou z buněk...
A to je moc dobře, že si těchto svých antének budeš vážit a šlechti, protože pak budeš na správném místě a ve správný čas a nebudeš stát tam, kde něco např. spadne...
Já tyto antény mám také a vždy se to smrtelné odehrálo vedle mě a nezasáhlo mě to.

Janní,Tobě mohou jít tyto informace třeba i snově... záleží, kdo a jak máte který smysl čistší, aby dobře komunikovat s vědomím...
Budete se obě rychle duchovně posouvat a budete mít mnoho otázek...
Pokud to cítíte, napište mi na meil, pošlu vás do vyšší školičky... . dracizena@seunam.cz

pettkaa
08.01.14
23:47
Nereg.

IP: 90.180.75.*
Moc Ti dekuji, dracizeno. Vyssi skolicka me velmi zajima, o co se vubec jedna? P.s. velmi si vazim Tveho vysvetleni.
Jani ano i tohle presne se mi take stava a ty okamziky mam rada i kdyz me nekdy desi...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)