English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Modrá muchomůrka

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Modrá muchomůrka

Dragon
16.03.13
17:13
Reg. před 2016

Ahoj, hledal jsem ve snáři, ale nevím jak bych si vyložil modrou muchomůrku, máte někdo nějaké nápady? V tom snu jsem o ní ještě povídal, že je jedlá a vzácná...

Dracizena
17.03.13
22:15
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Pokud přijmeš odpověď ode mne, bude trochu jiná, jak výklad ze snáře... Jdu do Tvého vibračního pole /do aury/ a zde slyším hlas Tvého, chceš-li Anděla, nebo ho nazvu, hlas Tvé Duše...
a proto to není můj nápad...
HOUBA ... je i hřibem a tvarem výbušným... pozor na svou výbušnost a chraň se lidí, kteří jsou atomovým výbuchem, který Tě vždy rozhodí. Svazovalo by Ti to Tvé představy o životě a podráželo nohy...

MUCHOMŮRKA JE POHÁDKOVOU HOUBOU... neslibuj, když jsou to pohádky, ale vyčkej, až Tě jistota přesvědčí...

MODRÁ BARVA je nebíčko a červená je peklíčko... Kdyby Ti sen ukázal červenou muchomůrku, tak bych Ti napsala, že máš vzít pevně do rukou své zlo, ale houba byla modrá a proto Ti mám vzkázat, vezmi do rukou své slovo boží, ale bez Boha... To znamená,že ukočíruj svůj vyjadřovací tok, aby nebyl hrubohmotný. Nadávky, průpovídky, jako vado, vole a pod. tyto slova trhají aurická vlákna a Tobě začínají růst nové čakry a proto určitě 3 roky buď opatrný na slova...
Základní barvu v auře máš právě že tu modrou...
Ano, máš odstín modré, který je vzácný a jedlý. Určitě budeš i Ty pro své okolí jedlý a ne protivný, nebo povýšený...
Koukej do svého vnitřního vidění, kde jednou uvidíš svou aurickou barevnost... Ti vzkazuje Tvá snová andělská energie...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)