English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Picasso

Malíř maluje obrazy, aby je prodal. Umělec prodává obrazy, protože je namaloval
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Most a hřbitov

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Most a hřbitov

Mackie
12.06.10
09:53
Nereg.

IP: .*
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, první sen se mi zdál o hřbitově, byla jsem tam a stála naproti náhrobnímu kamenu z datem kolem roku 1920, kdy se ta žena narodila, vedle každého náhrobku stál strom, kterého každý z příbuzných zasadil po smrti milovaného člověka. Byla tam se mnou i maminka a dala mi dvě děti, byla jsem svobodná matka. Ve skutečnosti žádné děti nemám. Měla jsem syna a dceru. Syn se někde potuloval a dceru mi maminka dala do náručí a já jsem se na ni podívala, byla opravdu nádherná. Pak jsme odešli a já jsem jen prohlásila, že tohle místo nesnáším a byli jsme téměř u brány.
Pak druhý sen, byl krátký jenom se mi zdálo, že žijeme pod mostem a bylo to něco příšerného. Ze snu jsem se probudila v nepříjemné náladě.
Prosím, nevíte, co to může znamenat?! Mnohokrát Vám děkuji.

Maty
14.06.10
16:40
Nereg.

IP: .*
Ve Tvém snu je spousta ženské energie, vypadá to, jako by Tvůj život řídila maminka, která však stejné získala od své matky. Je zde zmínka o synovi, který existuje, ale není přítomen. Stejné je to s mužskou energií v Tvém životě - ví se o ní, ale neprojevuje se. Mužská energie znamená agresivitu, rozhodnost, odvahu, akceschopnost atd. Vypadá to, že necháváš za sebe rozhodovat druhé, i když se Ti to nelíbí (je to smutné, nepohodlné, stále o minulosti-nic nového). Myslím, že Ti sen dává najevo, aby ses odpoutala od této rodinné tradice a začala žít svůj život rozhodněji, příjemněji a hlavně podle vlastních představ.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)