H. 04.05.20 02:18 Nereg. IP: 73.178.120.* | Chtela Jsem se zeptat jestli tu Je nekdo kdo ma v rodine narcistickou osobu, ja mam sestru ktera Je skryta narcistka a trvalo mi 20 let nez Jsem Na to prisla, nici mi zivot vymyslenymi lzi o me a protoze vim,ze se mnou neustale souperi a zavidi a nemuze si pomoci tak mi nici zivot jak Jen lze, zblba celou rodinu,ze se vsichni Na me divaji jako kdybych byla snad masovy vrah a ona Je Ta chudinka ktera kvuli me nemuze byt stastna. kdo nezazil nepochopi, je plna takovy nenavisti a zla vuci me,ze se to neda popsat. |
|
hns 08.05.20 08:16 Nereg. IP: 37.48.1.* | Tento život je kontinuálním pokračováním z minulosti.
Metoda zjišťující situaci v minulých životech by nejspíš odhalila, že jde o reakci na vaše tehdejší jednání. |
|
Anonym 09.05.20 01:11 Nereg. IP: 73.178.120.* | Takhle si to vysvetluju take, protoze jeste zapolim s jednou osobou, ktera mi jde po krku od zacatku a jeste me ani osobne neznala, dokonce Jsem to I rikala mamce,ze ty Jsem musela udelat neco vazneho v minulem zivote. Dekuju za odpoved |
|
Martin1 12.05.20 10:22 Nereg. IP: 176.98.110.* | -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|